13.02.2023 16:19
Просмотров: 602

Британія надасть Україні все, що необхідне для перемоги – посол Пристайко

Британія надасть Україні все, що необхідне для перемоги – посол Пристайко

Велика Британія передасть Україні все необхідне озброєння  для перемоги над російськими загарбниками. Про це заявив посол у Великій Британії Вадим Пристайко, пише ГлавКом.

«Британія не завжди вміє прорекламувати себе, але вона першою дала танки. Це пройшло по медіа, але якось мляво, бо була тяганина з німцями…. А Британія нікого не запитувала. Це її танки. Вона просто запропонувала 14 бойових машин і запросила екіпажі – вони вже навчаються. Все це було зроблено тихо і нормально», – пояснив дипломат.

«Так само буде, повірте мені, і з ракетами, і з усіма іншими озброєннями, які нам потрібні. Буде можливість, будуть запаси – Велика Британія спланує і дасть все, що нам необхідно для перемоги», – додав він.

Пристайко зазначив, що Велика Британія – це не континентальна країна, їхнє найбільше озброєння – морське. «Так завжди було, у Британії є два надсучасних авіаносці. Основа її доктрини – ядерне стримування. Вони не збиралися, як росіяни, кататися по всій Європі на тисячах танків. … Саме тому танків Challenger недостатньо, щоб поділитися з нами більшою кількістю. Хоча, загалом, я не виключаю, що з’явиться більше танків», – підсумував посол.

Як повідомлялося, Велика Британія передасть Україні новий великий пакет оборонної допомоги на знак того, що держави рухаються до перемоги разом. 

Агентство Телевидения Новости


Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович