14.02.2023 19:48
Просмотров: 1158

Як і де школярам навчатись віддалено?

Технології за останні роки сягнули принципово нових горизонтів. У тому числі й в галузі освіти та розвитку. З'являється все більше цікавих навчальних проєктів, які дають можливість отримати не лише загальну середню освіту для дитини, а й розширити межі її особистості, здобути нові знання, вміння та навички, що обов'язково знадобляться в житті. Нижче – про один із таких проєктів – Optima Academy. Чому це найкращий варіант для позашкільного розвитку школярів?

Як і де школярам навчатись віддалено?

Хто ми такі?

Optima Academy – це майданчик, створений на базі першої в Україні дистанційної школи «Оптіма». У той час, як в «Оптімі» діти вже декілька років успішно отримують офіційну шкільну освіту, задача Optima Academy – це розкривати інші можливості для дітей. У нас можна не лише займатися тим, що вже подобається дітям, а і пробувати нове, шукати себе, відкриватися з іншого, зовсім несподіваного боку. Величезна кількість курсів дозволить обрати щось унікальне та цікаве для кожної дитини. Повний перелік курсів (та більше про нашу академію) ви завжди можете дізнатися на сайті optima.study, а нижче ми коротко розповімо вам про наші можливості.

Які можливості ми пропонуємо?

За декілька останніх років багато хто переглянув своє ставлення до формату навчання у форматі онлайн у позитивний бік. Це зручно, зберігає багато часу, комфортно та безпечно. Проте, напевно, мало хто здогадувався, що дистанційно тепер можна вивчати не лише шкільні предмети. В Optima Academy діти та навіть дорослі можуть розвинути свої креативні здібності, спробувати щось нове та підвищити свій рівень у певній галузі прямо зараз. Фахівці нашої академії розробили різноманітні курси та програми в багатьох сферах і галузях.

  • Отримання знань і навичок у багатьох професійних, спортивних і соціальних сферах

Живопис, тележурналістика, програмування, вивчення різноманітних іноземних мов, йога, основи фінансової грамотності та навіть акторське мистецтво і Stand-up – для кожної дитини знайдеться те, що їй сподобається та відгукнеться в ній (спойлер: перелічене – це і близько не все, що пропонує Optima Academy)!

  • Психологічні тренінги

Від отримання відповіді на питання «Що я хочу робити в цьому житті?»(курси з профорієнтації) до курсу з основ лідерської поведінки! Такі програми однозначно допоможуть дитині розвинути свої soft skills.

  • Підготовка до екзаменів

ЗНО, ДПА, НМТ – команда професіональних вчителів і вчительок, що дійсно люблять свою роботу, з радістю підготують дитину до важливого екзамену.

Повторимо: в короткій статті неможливо перелічити всі наявні в нашій академії програми та курси. Отже, щоб ознайомитися з усім переліком, радимо все ж таки завітати до нас на сайт.

Як і де школярам навчатись віддалено?

Які переваги дає навчання з нами?

Optima Academy – унікальний проєкт не лише через величезну кількість курсів, які ми пропонуємо (погодьтеся, кількісний аспект не вартує нічого: можна зробити тисячу курсів – і жодного дійсно якісного). Ми дійсно пишаємося нашим підходом і перевагами, які ми даємо нашим учням та ученицям. Перелічимо деякі з них.

  • Професіональна команда вчителів і тренерів. Ці люди дійсно люблять те, чим займаються, і радо готові поширювати власні знання та вміння.

  • Авторські матеріали. Наші курси та програми – це інтелектуальний доробок виключно наших спеціалістів!

  • Індивідуальний підхід. Заняття проходять в мінігрупах – всі отримають увагу та турботу, зрозуміють весь навчальний матеріал! А контроль отриманих знань – за допомогою інтерактивних завдань та ігор!

  • Офіційний сертифікат. Видається Optima Academy після завершення кожного курсу. Гідний претендент для найвиднішого місця в кімнаті.

  • Величезний вибір курсів. У кожному – дуже багато практики для отримання важливих знань і навичок.

  • Навчайтеся з будь-якої точки світу та підбирайте індивідуальний графік для себе. Навчання відбувається онлайн.

Ми в Optima Academy будемо раді вітати всіх, хто захоче прогресувати та розвиватися разом із нами. Більше деталей на нашому сайті. До зустрічі!


Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович