15.02.2023 11:20
Просмотров: 1034

Як вибрати блендер

Багато господарок прагнуть мати у своєму кухонному арсеналі різноманітність побутових приладів. Деякі дуже спрощують життя і економлять час. До таких побутових приладів належить блендер.

Як вибрати блендер

В наш час існує величезний вибір блендерів різних брендів. Щоб зробити правильний вибір, треба визначитися з реальними потребами щодо роботи з цією технікою.

Простими словами блендер - це зменшена версія кухонного комбайна. У нових моделях функціональні можливості блендера лише збільшуються. Побутовий прилад може

  • подрібнювати,
  • змішувати,
  • різати,
  • збивати.

Робити пюре, муси, коктейлі, фарш.

Працює він за допомогою електродвигуна, який приводить у дію головку, на якій розташовані ножі. Необхідні продукти засипаються або заливаються в контейнер, де відбувається весь потрібний процес. Також на самому приладі є різні швидкісні режими.

Розглянемо найпопулярніші види блендерів.

Занурювальний

Вся установка розташована окремо від контейнера та змішує продукти за допомогою занурення установки. Усередині корпусу знаходиться електродвигун, внизу розташований вал з ножами. За допомогою ручки відбувається управління блендером.

Стаціонарний

Його робоча частина розташована усередині ємності. На дні знаходиться вал із ножами. Всі інгредієнти засипаються в чашу поверх ножів, зверху одягається кришка, щоб продукти не розбризкувалися і не розліталися.

Комбінований

Найзручніша модель, яка включає в себе перераховані вище варіанти.

Як вибрати найоптимальнішу модель для дому?

Розглянемо основні параметри.

  1. Об'єм чаші. Потрібно орієнтуватися на кількість членів у сім'ї. Адже, чим більше кількість людей у сім'ї, тим більше ємність має вміщувати у собі продуктів.
  2. Потужність. Швидкість доведення інгредієнтів до консистенції залежить від потужності блендера. У портативних вона починається від 120 Вт і сягає 3 кВт (це вже професійні). Найкраще значення для домашніх агрегатів коливається від 0,6 до 0,8 кВт.
  3. Наявність кількох рівнів швидкостей. Мінімальна швидкість потрібна для приготування коктейлів та смузі. Швидке обертання ножів більше підійде до фаршу. Як правило, 2 або 3 швидкості для роботи блендера достатньо в домашніх умовах.
  4. Ножі та насадки впливають на функціональні можливості блендера. Якщо це не професійне приготування, то стандартної кількості насадок буде достатньо
  5. Блендер може бути зроблений з пластмаси, металу та комбінований. Звісно, найнадійнішою моделлю приладу буде металева. Але це і дорожчий, і важче агрегат. Оптимальна модель – комбінована. Також, якщо говорити про чашу, то вона може бути як із пластику, так і зі скла.

Таким чином, вибір блендера безпосередньо залежить від того, для яких цілей він потрібен покупцеві. Потрібно враховувати, що ціна залежить від якості матеріалу виготовлення, набору основних та додаткових опцій.


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович