15.02.2023 14:54
Просмотров: 316

Україні потрібно кілька місяців на підготовку до деокупації територій – Резніков

Україні потрібно кілька місяців на підготовку до деокупації територій – Резніков

Україні знадобиться декілька місяців, щоб повноцінно підготуватися до деокупації тимчасово окупованих територій. Про це повідомив міністр оборони України Олексій Резнікова в інтерв’ю Укрінформу за підсумками 9-ої зустрічі у форматі “Рамштайн”.

На питання, чи вдалося визначитися під час Рамштайну з термінами поставки техніки і з принциповою можливістю поставити в Україну літаки, Резніков відповів наступне:

“По техніці – терміни прозвучали. Всі можливості її постачання в Україну прив’язані передусім до терміну навчання. Тобто техніка не може зайти просто так. Наші екіпажі – не має значення, артилерійські, танкові, на «Бредлі», на «Мастифах» або на «Страйкерах», – мають підготуватися. І не просто як сам по собі екіпаж, але у взаємодії, у складі цілого підрозділу, наприклад, танкового батальйону, і так далі.

Тому що в них задача – виконання завдання, що сплановане українським Генеральним штабом. І це завдання спрямовано передусім на деокупацію тимчасово окупованих територій України. Це потребує часу. Ми говоримо про декілька місяців, коли ми будемо повноцінного готові. А далі вже за рішенням Генерального штабу будуть відбуватися ті або інші події”.

Агентство Телевидения Новости


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович