18.02.2023 11:05
Просмотров: 354

Через ракетну атаку росіян «Укренерго» застосовували превентивні відключення

Через ракетну атаку росіян «Укренерго» застосовували превентивні відключення

Під час ранкової ракетної атаки росіян диспетчерський центр «Укренерго» застосовував превентивні відключення для мінімізації можливих наслідків атаки. Наразі енергосистема повертається до нормальної роботи.

СПОЖИВАННЯ значно нижче, ніж у п’ятницю, що характерно для вихідного дня.

ДЕФІЦИТ потужності в енергосистемі був відсутній упродовж всього робочого тижня і наразі не прогнозується.

ГЕНЕРАЦІЯ: після ранкової атаки електростанції повертаються до нормальної роботи, їх потужності достатньо для покриття споживання у повному обсязі. Імпорт електроенергії зі Словаччини сьогодні незначний, що є звичайним явищем при достатності власної генерації та стабілізації електропостачання в країні.

ОБМЕЖЕННЯ: Ліміти споживання до областей не доводились через відсутність дефіциту в потужності в енергосистемі. Водночас у разі зміни ситуації та при зростанні споживання можливе застосування відключень. Заміри фактичного споживання у вихідні дні не проводяться. В Одесі все ще діють мережеві обмеження, викликані значним пошкодженням енергетичної інфраструктури. Тому для уникнення перевантаження обладнання застосовуються графіки погодинних відключень. Вчора у Київські області через мережеві обмеження у певні години застосовувалось обмеження споживання.

РЕМОНТИ: Ремонтні бригади «Укренерго» посилено працюють над усуненням мережевих обмежень на Одещині, які викликані значними пошкодженнями основного обладнання підстанцій, які неодноразово були атаковані ракетами та дронами росіян. Також тривають аварійно-відновлювальні роботи на всіх інших пошкоджених об’єктах магістральних мереж «Укренерго». Через масштабність та складність отриманих пошкоджень відновлення функціонування енергооб’єктів вимагає багато ресурсів та часу.

Агентство Телевидения Новости


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович