20.02.2023 07:18
Просмотров: 497

10 хороших новин 19 лютого

10 хороших новин 19 лютого

● Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Гряниківка і Масютівка Харківської області; Білогорівка, Червонопопівка і Кремінна Луганської області; Виїмка, Федорівка, Дубово-Василівка, Берхівка, Бахмут, Іванівське і Часів Яр на Донеччині. Крилаті козаченьки і суворі ландшафтні дизайнери набили лаптям 20 скупчень, 8 позицій зрк, уронілі двох орланів, ланцет і сушку

● На росії ачтослучілось із системами С-300. Шота стали ламатися, як чмобік, котрого запі$дячили в піхоту замість артилерії. Тільки чмобіка не жалко, а пушку не вдається полагодити, доводиться відправляти назад на болота.

● У Бердянську замкнуло «Райський куточок». Цю базу відпочинку лапті облюбовали собі під госпіталь (райський куточок під госпіталь блять, у якому тепер згоріли котельня, жральня і гаражі. Подрані лапті дивом уникли благодатного вогня і тепер їх далі добиватиме каральна росіянська медицина

● У Донецьку прилетіло у будівлю «прокуратури днр»

● Україна запровадила санкції проти москальскої біржі та банкірів. Загалом їх 333 штуки у списку. Да, їм від цього не дуже страшно. Але тепер ми запропонуємо зробити те ж саме ЄС і США.

● У Москві мусора закуповують похідні бронепанелі з іконами і текстами молитов, які мають захищати від уламків та пострілів

● В магазинах на росії стали продавати фарбованого оселедця. Називається це чудо хімпрома «красная рыбка сельдь филе». Лапті читати не дуже люблять, тому хапають дешеву червону рибу, а потім верещать, що їх навіть на цьому наї@али.

Оселедець який викрасили у лосося. Президент який прикидається людиною. Пліснява яка мімікрує під країну. Шапки із собак, шуби із котів…. Далі буде хлібний м’якуш, який сформували під оселедця, щоби потім викрасити його під лосося.

● «Фекалии пошли на прорыв в Светлый Яр». Рідко це роблю, але тут не можу не процитувати цього прекрасного заголовка. Батальони «Спарта», «Пятнашки» і храбрі «Фекалії» пішли на штурм лікеро-горілчаного ларька: сука, ну прямо репортаж Красовського.

Але до новини. Під Волгоградом лапті у прямому сенсі утопають в гівні. Кілометровий потік залив дорогу і сільгоспугіддя, після чого поповз до райцентра.

«Как мы видим, прет вот таким напором, через дорогу перетекает и шурует на другу дорогу пониже. Это светлоярская канализация льет в поле. Оно распахано и кажется даже засажено озимыми, но точно утверждать не берусь, я не агроном, - пише місцевий Гіляровський. - Площадь разлива составила около 1 км в длину и 4 метра в ширину. Глубину реки нечистот, вероятно, никто не мерил»… А сталося це все, бо покрали всі труби. Місцеві побігли на поклон до влади, та сказала, що її не ї@е, тому щоби навіть духу їхнього тут не було.

Колєнопреклоньонно уповзли. Дух, правда, залишився. Перемогли хоч в чомусь.

А і вишенька, як же без неї – до цього гівном топило Волгоград, у районі музею «Россия — моя история». П’ять днів місто жило у гівні по кісточку, поки все це не опинилося у Волгі.

До речі, ви помічали, що в українській мові відсутнє слово-аналог «коленопреклоненний»?

● І це ще не вся крінжа. У Тульській області відвідувач кафе-бара настучав на діджея, який увімкнув під час звернення путіна пісню Потапа і Насті «Новий год».

«Эти действия привели к размещению в соцсети видеоролика с выступлением президента РФ на фоне песни вышеуказанной группы, слова которой воспринимались искаженно и неблагозвучно».

Діджея зрештою оштрафували на 45 тис за «підрив таким чином довіри до рішення президента рф про проведення есвео». І ви правильно здогадалися, стукача також оштрафували на 45 тис – за те, що зняв виступ путіна на фоні цієї пісні» і виклав у мережу.

Так шо ум’якчіть свої серця, Потап робить боляче не тільки нам

Джерело: https://t.me/valentynaeminova/838

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович