22.02.2023 08:14
Просмотров: 471

Кожний з нас може зробити свій внесок до нашої перемоги

Кожний з нас може зробити свій внесок до нашої перемоги

Донька мого друга , яка наразі вимушено навчається у школі в Нідерландах зняла російських прапор та повісила їх сучасний статус натомість.

Директор школи викликав українських та російських дітей, щоб «вирішити конфлікт» та повернути флаг загарбників. На що дитина, 13 років, відповіла на зустрічі:

«У нас в країні немає «конфлікту», конфлікт означає, що можуть бути винні обидві сторони, тому це не конфлікт, а агресія. Проти моєї країни скоєно акт агресії та єдина мета цієї агресії – це повне знищення української нації, що ставить росію на один рівень з нацистами. Усі свої військові злочини росія робить під своїм прапором, який ви хочете повісити у нашій школі, чим принижує не лише українців, а й усі країни, які підтримують та допомагають Україні, в тому числі Нідерланди, які передають Україні зброю та гуманітарну допомогу. До речі, міжнародний олімпійський комітет також забороняє піднімати прапор росії на олімпійських іграх, бо у цей час це прапор вбивць і військових злочинців, які всі предстануть перед міжнародним кримінальним судом тут, у Нідерландах, в Гаазі. Після нашої перемоги та суду над військовими злочинцями ми не будемо проти застосування цього прапора, якщо так вирішить міжнародний суд у Гаазі, але зараз – це приниження всіх людей, для кого важливими є дотримання прав людини, які наразі порушуються саме під цим прапором.»

Після цієї промови директор вирішив прибрати російський прапор.

Мораль цієї історії наступний. Кожний з нас, в незалежності від віку та місцерозташування, якщо відчуває себе насправді українцем, може зробити свій внесок та крок до нашої перемоги не тільки на полі бою, а також у свідомості громадян світу.

https://www.facebook.com/sergey.j.kovalenko

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович