25.02.2023 11:31
Просмотров: 390

Ворог почав активніше застосовувати артилерію: нацгвардійці про ситуацію під Кремінною

Ворог почав активніше застосовувати артилерію: нацгвардійці про ситуацію під Кремінною

Головний сержант взводу спецпризначення батальйону спеціального призначення «Донбас» на псевдо «Андроїд»: у лавах Національної гвардії України хлопець понад 3 роки. Ще під час проходження строкової служби, гвардієць продемонстрував, що здатен швидко вчитися та виконувати завдання в умовах високого ризику та складних ситуацій. «Андроїд» із побратимами вже рік поспіль постійно перебуває на передовій, брав та бере участь у боях за Донеччину, Луганщину, Харківщину.

«Андроїд», головний сержант взводу спецпризначення батальйону спеціального призначення «Донбас»

До повномасштабного вторгнення росії в Україну я виконував бойові завдання у таких містах як Золоте, Попасна, Сіверськ, Щастя. У лютому 2022 року, стояли біля Старобільська. Далі участь у боях за Нижню Дуванку, Сватове, Кремінну, Сєвєродонецьк, Рубіжне, Лисичанськ, Майорськ, а також Балаклею, Куп’янськ, Лиман, Озерне. І ось, знову повернувся під Кремінну. На нашому напрямку ворог знову почав активніше застосовувати артилерію, ніж піхоту.

За цей час спецпідрозділ «Донбас» перемолов велику кількість російських окупантів та їхньої техніки, і цей потік не припиняється. Проте, «Андроїд» вважає, що високий бойовий дух потрібен не лише воїнам, адже ворог вкладає величезні ресурси у пропаганду, провокації та інформаційні атаки, спроби залякати цивільне ракетними ударами.

«Андроїд», головний сержант взводу спецпризначення батальйону спеціального призначення «Донбас»

Думаю, кожна людина здатна битися за Україну, і кувати нашу Перемогу. Головне, не опускати руки, не відвертатися від цілі, пам’ятати, що наші бійці зараз платять дуже високу ціну за виживання всієї Держави. Так, бувають хвилини страху та розпачу, і це нормальна реакція на небезпеку, проте їм не можна давати владу над собою. Я борюсь з ними, розвиваючи зосередженість та відданість нашій спільній меті.

Спецпризначенець додає, що ця війна для нього особисте протистояння з відвічним ворогом його землі.

«Андроїд», головний сержант взводу спецпризначення батальйону спеціального призначення «Донбас»

Я родом із села Студенок, що біля Святогірська. Я б’юсь за українське майбутнє мого регіону, тому пішов саме до батальйону «Донбас». Жага до Перемоги, любов до рідної землі, пам’ять про полеглих побратимів – це і є моя мотивація воювати.

Військовослужбовці батальйону спеціального призначення “Донбас” 15 Слов’янського полку Національної гвардії є питомою складовою Сил Оборони України. Цей підрозділ з 2014 року професійно нищить російських загарбників на східних рубежах, мужньо б’ється за волю та суверенітет українських земель.

Джерело: відділення інформації та комунікації Східного територіального управління Національної гвардії України.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Агентство Телевидения Новости


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович