01.03.2023 10:25
Просмотров: 450

На Бахмутський напрямок надішлють додаткові підрозділи

На Бахмутський напрямок надішлють додаткові підрозділи

Командувач Східного угруповання військ генерал-полковник Олександр Сирський ухвалив рішення надіслати на Бахмутський напрямок додаткові підрозділи. Про це заступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила під час телемарафону.

Таке рішення Сирський ухвалив 25 лютого, коли відвідав військові частини, що захищають Бахмут, пише Громадське.

За словами Маляр, у Бахмуті також ухвалили «певні рішення, які не можна озвучувати».

«Уже декілька місяців епіцентром бойових дій є Бахмут. Ворог там сконцентрував свої ключові зусилля, тому що має мету вийти на кордони Донецької області. Ситуація там дійсно напружена та складна», — зауважила заступниця міністра оборони.

Раніше президент Володимир Зеленський повідомив, що ситуація на Бахмутському напрямку стає складнішою. За його словами, окупанти знищують усе, що українські захисники можуть використати для закріплення й оборони.

Ситуація на фронті

За даними Генштабу, російсько-окупаційні війська продовжують зосереджувати основні зусилля на наступальних діях на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках.

На Бахмутському напрямку українські захисники відбили атаки в районах населених пунктів Дубово-Василівка, Богданівка, Бахмут, Часів Яр і Біла Гора Донецької області. Ворожих обстрілів зазнали райони населених пунктів Оріхово-Василівка, Дубово-Василівка, Бахмут, Іванівське, Курдюмівка, Майорськ і Залізне.

Спікер Східного угруповання ЗСУ Сергій Череватий 27 лютого заявляв, що жорстокі бої тривають у районі селища Ягідне (окупанти заявляли про його захоплення) поблизу Бахмута.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Агентство Телевидения Новости


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович