02.03.2023 17:59
Просмотров: 646

П’ятихатки почнуть активно відновлювати влітку

П’ятихатки почнуть активно відновлювати влітку

Активну фазу будівельних відновлювальних робіт у селищі П’ятихатки Київського району планують розпочати влітку.Про це сьогодні, 2 березня, під час огляду житлових будинків на вул. Академіка Вальтера та вул. Курчатова повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов.

За його словами, внаслідок ворожих обстрілів у П’ятихатках пошкоджені понад півсотні та зруйновані більше десяти будинків. Частину з них відновили, у деяких роботи тривають, а решту чекає експертна оцінка, щоб визначити масштаб робіт.

«Зараз працюємо коштом бюджету міста та субвенції по лінії Офісу Президента. Що стосується вікон та конструктивів – це міський бюджет», – зазначив Ігор Терехов.

Також він повідомив, що не всі будинки у П’ятихатках можна було підключити до опалення, але цього року фахівці КП «Харківські теплові мережі» планують виконати необхідні роботи, щоб розв’язати проблему.

Крім того, у П’ятихатках постраждала школа, яку, за словами мера Харкова, як і інші навчальні заклади, відновлюватимуть за програмою Офісу Президента.

Ігор Терехов зазначив, що відновлювальні роботи у селищі можуть тривати більше року. Зараз там проживає близько двох тисяч мешканців, адже багато людей вимушено покинули домівки через повномасштабне вторгнення.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Агентство Телевидения Новости


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович