03.03.2023 18:15
Просмотров: 818

Безкоштовна доставка від fozzyshop.ua

Замовлення продуктів онлайн значно економить час на пошуки потрібних товарів по всьому місту. Зручний сервіс доставки fozzyshop пропонує скористатись можливістю отримати безкоштовну доставку, сплачуючи лише за продукти.

Безкоштовна доставка від fozzyshop.ua

Як зробити замовлення?

Доставка доступна для всіх міст України, в яких є відділення «Нова Пошта». Після авторизації на сайті оберіть місто Київ. З поличок київських гіпермаркетів FOZZY відбирає товари, які потім їдуть до отримувача. 

Для того щоб не сплачувати за послуги доставки, необхідно:

  • Зробити покупки в онлайн-гіпермаркеті на суму не менш ніж 250 гривень;
  • Орієнтуватись на вагу замовлення, яка не має перевищувати 15 кілограмів.

Оплата замовлення здійснюється онлайн за допомогою банківської картки.

При замовлені доставки продуктів способом за допомогою поштових сервісів деякі групи товарів не доставляються, а саме ті, які потребують спеціальних умов зберігання. 

Це зроблено для того, щоб продукти не псувались під час перевезення через відсутність холодильників.

Безкоштовна доставка від fozzyshop.ua

 Під час отримання замовлення ретельно перевіряйте кількість товарів у пакуванні та наявність пошкоджень. Кожна посилка заздалегідь страхується на суму товарів у замовленні. Дата відправки замовлення буде вказана при оформленні замовлення після вибору методу доставки.

Доставка продуктів по Україні дозволяє придбати продукти першої необхідності та довгого зберігання. Запасливі господині планують покупки заздалегідь у необхідній для родини кількості. Обрати найважливіше за вигідними цінами зручно на сайті  fozzyshop.ua.

У FOZZY триває програма підтримки військовослужбовців та волонтерських організацій. За допомогою програми, нашим захисникам та захисницям надається оптова знижка, яка дозволяє зекономити  до 20% на покупках при купівлі навіть 1 од. товарів.

  • Для того щоб взяти участь у програмі підтримки, необхідно встановити додаток FOZZY та пройти авторизацію. 
  • Наступний крок — це відвідування інформаційного центру гіпермаркетів, які розташовані у Києві, Одесі, Харкові, Рівному, Дніпрі та Кременчуці. З собою потрібно мати один з документів, що підтверджує рід діяльності. 

Також ви можете надати потрібну інформацію через розділ «Напишіть нам» у мобільному додатку. Протягом тижня заявка розглядається та надається оптова знижка на весь асортимент гіпермаркетів.

FOZZY допомагає тим, хто нас захищає. Долучайтеся до вигідного шопінгу на сайті fozzyshop.ua.


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович