04.03.2023 06:20
Просмотров: 576

Німецьке видання Bild підтверджує, що Кадиров має серйозне захворювання нирок

Німецьке видання Bild підтверджує, що Кадиров має серйозне захворювання нирок

Вони також підтверджують інформацію про те, що для лікування його захворювань до Грозного з Абу-Дабі (ОАЕ) прилетів Ясін Ібрагім М. Ель Шахат, який має 40-річний досвід роботи і є головним лікарем департаменту нефрології в лікарні Бурджіл, Абу-Дабі.

-----

Офіційні особи США, ЄС і Великої Британії останніми тижнями відвідали ОАЕ з метою тиску на офіційних осіб країни.

Вони висловили стурбованість, що арабська держава може використовуватися для реекспорту товарів подвійного призначення до РФ.

Зокрема у США вважають, що ОАЕ стають центром доставки таких предметів, як електроніка, які можна перепрофілювати для підтримки Росії у війні проти України.

Особисто для мене - це не зовсім новина... Чи знали ви, Друзі, що лікарі Кадирова теж звідти, зокрема нефролог, який наразі лікує нирки Рамзана, через що він звернення Путіна до Фєдсобранія пропустив.

Та й узагалі, Кадиров розглядає ОАЕ в якості як альтернативи для проживання у випадку необхідності втечі з окупованої його кланом Ічкерії так і в якості арабського лобіста легітимізації відновлення Незалежності ЧРІ з ним на чолі.

ОАЕ в чомусь політично нагадують Туреччину: і нам можуть допомогти, надіславши трансформатори та гумдопомогу і Кадирова полікувати, паралельно транспортуючи до РФ електроніку.

Джерело: https://t.me/NazarPrykhodkoPlus/21720

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: війна, росія

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович