14.03.2023 16:01
Просмотров: 629

Очолив хлібоприймальне підприємство: Балаклії викрили чергового помічника окупантів

Очолив хлібоприймальне підприємство: Балаклії викрили чергового помічника окупантів

В ході стабілізаційних заходів у звільнених районах Харківської області, Служба безпеки викрила ще одного ворожого поплічника, який з початку повномасштабного вторгнення перейшов на бік ворога і відкрито підтримував збройну агресію рф проти України. Про це повідомив речник УСБУ в Харківській області Владислав Абдула.

Співробітники СБУ встановили, що 56-річний чоловік налагодив тісні робочі та ідеологічні стосунки з представниками окупаційної адміністрації. Так зловмисник незаконно обійняв посаду виконуючого обов’язки директора «Балаклійського хлібоприймального підприємства».

Встановлено, що перебуваючи на цій «посаді», він налагодив контакт з представниками окупаційної влади та отримав дозволи на ведення підприємницької діяльності задля власного збагачення.

“Керівник” підприємства впроваджував ведення господарської діяльності у повній взаємодії з «посадовцями» країни-агресора. Зокрема він приймав участь в нарадах окупаційної адміністрації м. Балаклія, на яких отримував вказівки щодо подальшого провадження господарської діяльності підприємства, отримував гуманітарну допомогу в якості заробітної плати працівникам підприємства, а також звертався до начальника окупаційної міліції, щоб отримати пропуски на кожного працівника для вільного переміщення, незважаючи на комендантську годину.

За процесуального керівництва Ізюмської окружної прокуратури Харківської області повідомлено про підозру 56-річному чоловіку за фактом колабораційної діяльності (ч. 4 ст. 111-1 КК України).

Викриття правопорушника здійснювали співробітники СБУ Харківської області спільно зі слідчими ГУНП в Харківській області за процесуального керівництва Ізюмської окружної прокуратури.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Агентство Телевидения Новости


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович