24.03.2023 07:31
Просмотров: 521

10 хороших новин 23 березня

10 хороших новин 23 березня

● Непереможна українська армія відбила 83 атаки копрокадаврів на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках. Крилаті козаченьки нажбонькали 11 позицій лаптів

● Словаччина передала Україні перші чотири МіГи-29. А колись це здавалося чимось на грані фантастики. І що круто – нашим літунам не треба для цих мігів додатково вчитися, вони одразу підуть у війська.

● Дерашифікація у Києві. Площа Льва Толстого стала Площею Українських Героїв; вул. Льва Толстого стала вул. Гетьмана Павла Скоропадського; бульвар Перова став проспектом Воскресенський; вул. Марини Цвєтаєвої стала вул. Олександри Екстер; проспект Юрія Гагаріна став проспектом Леоніда Каденюка; вул. Космонавта Волкова стала вул. Космонавта Поповича.

І якщо вам хтось пробубонить – а чим заважала Цветаєва, просто спитайте у цієї особи, що вона знає про Олександру Екстер.

Отож @лять. Отож.

● Наша постійна рубрика «горящая росія». У Самарі згоріла історична будівля 19 століття, прибутковий будинок якогось купця, з якої евакували 60 осіб.

Але набагато красивіше горів Ярославський моторний завод – один із найбільших підприємств лаптів з виробництва дизельних двигунів, зчеплень, коробок передач

● Русня обісралася з реалізацією контакту на поставку Індії С-400 і запасних частин для бойових літаків. Може хоч тепер зрозуміють, із ким мають справу

Хоча про що це я. Business as usual

● Мінкульт вигадав єзуїтський спосіб, як позбутися Щорса, не позбуваючись пам’ятника. Тому у Києві може з’явитися перший пам’ятник коню.

Ви правильно все зрозуміли, вони планують просто відпиляти Щорса. Сука, у цьому якась така неймовірна практичність, що Нетаньяху би не додумався.

● Сина російського генерала Небиваєва випиздили з очільників програми Ради Європи з протидії відмиванню грошей Moneyval після того як на широкий загал стало відомо, що батько - генерал російської Служби зовнішньої розвідки

● Риксдаг Швеції схвалив відправку нам саушек Archer, зеніток HAWK і танків. І боєприпаси також дадуть

● Директорка російського музею імені Пушкіна Єлизавета Ліхачова знайшла спільне між Сталіним і Міккі-Маусом. І поки ви волаєте мартинчиком, промиваючи очі заваркою, я уточню, що вона назвала його предметом поп-культури. «Для нас Сталин всегда был таким, я бы сказала, маркером, что ли. Он для нас предмет поп-культуры, как Микки Маус. Изображений Сталина много, и он в конечном итоге и есть предмет поп-культуры. То есть каждый раз, когда людей надо отвлечь от чего-то серьезного, важного, достается Сталин», — заявила вона.

Насправді тут можна запропонувати компроміс – Сталін в образі Міккі Мауса і з німбом. Маразматикам на 9 травня 100% зайде, вони навіть різниці не помітять.

● І це ще не вся крінжатіна на сьогодні. Пам’ятаєте, одного з двійників утіпутіна днями привезли у Маріуполь, щоби він там ох#єть як невимушено поспілкувався з місцевими жителями нового ЖК? Так от, повторилася ситуація з вдовськими шубами – тепер цих місцевих мешканців із цього будинку попросили, у разі якщо вони продовжуватимуть вимагати якісь документи на право власності. Місцева прокуратура одразу починає проводити «перевірку законності отримання квартири»

Чекаю, коли дохлих лаптів почнуть шматками витрушувати з пакетів прямо вдовам на лінолеум, бо ще не точно, чи мали «герої» право на особистий пакет.

Джерело: https://t.me/valentynaeminova/867

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Сегодня 08:29    148
Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович