29.03.2023 13:10
Просмотров: 472

Наркозакладник з Харкова отримав 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна

Наркозакладник з Харкова отримав 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Київської окружної прокуратури м. Харкова суд визнав винним 20-річного харків’янина у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту наркотичних і психотропних речовин, вчинених повторно, та незаконному придбанні та зберіганні наркотичних і психотропних речовин без мети збуту, вчинених за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 307, ч. 2 ст. 309 КК України). Про це повідомив речник прокуратури Харківської області Дмитро Чубенко.

Прокурори довели вину харків’янина у вчиненні злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків і психотропів. Встановлено, що в листопаді 2021 року молодик разом зі своїми знайомими придбав канабіс для особистого вживання. Однак довести свій намір до кінця йому не вдалось — чоловіка затримали правоохоронці та вилучили у нього згорток з наркотичною речовиною.

Співробітники правоохоронних органів встановили, що молодик не тільки вживав наркотики особисто, а й займався їх розповсюдженням. У ході обшуку, проведеного за місцем мешкання чоловіка, було виявлено та вилучено згортки з метамфетаміном, PVP, амфетаміном, а також канабіс і спеціальне обладнання — пристрій для подрібнення канабісу та електронні ваги.

Встановлено, що молодик заробляв на життя в якості закладника. Він розкладав по місту згортки з психотропами і наркотиками, фотографував місце схованки та надсилав координати її місця розташування кінцевим покупцям.

Вироком Октябрського районного суду м. Полтави чоловіку призначено покарання у виді 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі триває строк на апеляційне оскарження.

Агентство Телевидения Новости


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович