30.03.2023 12:41
Просмотров: 506

У Харкові тривають весняні роботи з прибирання міста до теплої пори

У Харкові тривають весняні роботи з прибирання міста до теплої пори

В Основ’янському районі триває весняне грейдерування доріг у приватному секторі. Працівники КП «Шляхрембуд» виконали роботи на вулицях Великій Жихорській, Озерній, Гутянській, Михайла Зеленіна, Крюківській, Аверіна, Ерліха, Томській, Володимира Сосюри та Камишовій.

У рамках двомісячника «Зелена весна» працівники КП «Об’єднання парків культури та відпочинку міста Харкова» продовжують приводити до ладу місця відпочинку. Озеленювачі та робітники з благоустрою щодня прибирають парки та сквери, а також прилеглі до них території, наводять лад на дитячих та спортивних майданчиках, проводять санітарну обрізку дерев, видаляють поросль, висівають квіти тощо. З початку року комунальники виконали санітарну обрізку 400 дерев та вивезли 150 куб. м великогабаритного сміття.

Бригади КП «Шляхрембуд» зрізають грунт з обочин на вул. Краснодарській. Крім того, комунальники прибирають проїжджу частину, ремонтують острівці безпеки, наносять дорожню розмітку. Сьогодні, 30 березня, на дорогах міста працюють 136 робітників та 138 одиниць спецтехніки підприємства. За попередню добу було вивезено 220 куб. м змету та 3 куб. м ТПВ. Фахівці КП «Харківське ремонтно-будівельне підприємство» проводять відновлювальні роботи у житловому фонді в Немишлянському районі. Комунальники ремонтують водостічні труби на пр. Героїв Харкова, вхідні двері до під’їздів на пр. Льва Ландау та рельєфні сходи на вул. Амосова. Також робітники закривають продухи на вул. Олімпійській та виконують заміну поштових скриньок у під’їздах на пр. Петра Григоренка.

Триває поточний ремонт житлового фонду у Салтівському районі. Фахівці КП «ХРБП» виконують ремонт покрівель, вхідних груп та допоміжних приміщень.

Спеціалісти КП «Харківспецбуд» ремонтують покрівлі, вхідні групи, цоколь, а також виконують інші роботи з відновлення житлового фонду в Холодногірському районі.

В Індустріальному районі працівники КП «Харків-Сигнал» виконують роботи з заміни пішохідного огородження на нове вздовж пр. Олександрівського.

Джерело: Харківська міськрада

Агентство Телевидения Новости


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович