30.03.2023 17:47
Просмотров: 634

Обленерго наполегливо просить харків’ян вчасно передавати показання лічильників

Обленерго наполегливо просить харків’ян вчасно передавати показання лічильників

АТ «Харківобленерго» нагадує споживачам про необхідність вчасно передавати дані приладів обліку. Адже якщо цього не зробити, платіжки будуть розраховані на основі середньодобового, а не фактичного споживання.

Показання лічильників треба передати протягом періоду, що починається за два календарні дні до кінця розрахункового місяця та закінчується на третій календарний день наступного розрахункового періоду (календарного місяця). Таким чином показання за березень необхідно передати у період з 30 березня до 3 квітня включно.

Обленерго нагадує: якщо цього не зробити, платіжки будуть розраховані на основі середньодобового, а не фактичного споживання.

Про усі способи передачі показань можна дізнатися на сайті АТ “Харківобленерго”.

«Якщо людина знаходиться не в Харкові, можна передавати одні і ті ж самі показання. У разі, якщо забув – передати дані можна наступного місяця, буде зроблено перерахунок. Передавати показання треба, адже це дає об’єктивну картину споживання електроенергії в регіоні, а також убезпечує від неправильних нарахувань.

Не треба панікувати чи нервувати, якщо нарахування не відповідають реальному споживанню. Треба просто передати показання у зазначений термін – останні два календарні дні поточного місяця і три дні наступного. Тільки тоді система їх прийме і перерахує» зазначили в Обленерго.

Агентство Телевидения Новости


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович