05.04.2023 19:42
Просмотров: 499

В ХОВА прокоментували обшуки НАБУ

В ХОВА прокоментували обшуки НАБУ

Сьогодні детективи Національного антикорупційного бюро України провели слідчі дії в деяких структурних підрозділах Харківської обласної військової адміністрації, керівництві Апарату ХОВА та в одного з заступників начальника ХОВА, повідомили в обласній військовій адміністрації.

Детективам НАБУ з боку керівництва та співробітників ХОВА надано максимальне сприяння. У ХОВА завжди відкриті до співробітництва з НАБУ та надають усю необхідну допомогу для всебічного об’єктивного розслідування.

Наразі ми не маємо можливості повідомляти подробиці провадження, але співробітники НАБУ отримують усю допомогу.

Станом на зараз жодних підозр посадовим особам ХОВА вручено не було. Обласна військова адміністрація продовжує працювати в штатному режимі.

У разі виявлення будь-яких порушень законодавства, будуть негайно ухвалені відповідні кадрові рішення та вжиті інші необхідні заходи.

Офіційний коментар заступниці начальника ХОВА Віти Ковальської щодо слідчих дій НАБУ:“Сьогодні співробітники Національного антикорупційного бюро України здійснювали слідчі дії в ХОВА, у тому числі і на моєму робочому місці.

Максимально сприяємо роботі детективів НАБУ та надаємо всю необхідну інформацію та всебічну підтримку у розслідуванні. Ми не перший місяць співпрацюємо з НАБУ та іншими антикорупційними органами та допомагаємо у їхній роботі.

Наразі більш детальну інформацію повідомити не можу, через те, що тривають слідчі дії. Переконана, що найближчим часом будуть встановлені всі обставини та причини події.

Прошу утриматись від маніпуляцій і довіряти тільки офіційній інформації”.

Агентство Телевидения Новости


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович