29.05.2023 21:11
Просмотров: 373

Президент України звернувся до американського народу з нагоди Дня пам’яті

Президент України звернувся до американського народу з нагоди Дня пам’яті

“Від імені всіх українців я хотів би вшанувати мужність і самопожертву всіх американців, які стали на захист і продовжують захищати свободу.

Ваша свобода встояла завдяки тим, хто за неї боровся. Наша свобода встоїть завдяки тим, хто за неї бореться. Свобода ґрунтується на хоробрості найкращих у своєму роді та на готовності молодих чоловіків і жінок, які служать своєму народові в армії, ставати найкращими у своєму роді і зробити свою хоробрість основою для майбутнього своєї нації.

Коли ми згадуємо воїнів, які пожертвували своїм життям в ім’я свободи, – ми згадуємо причину, чому ми живі, чому ми живемо так, як нам подобається, і чому стоять наші вільні нації.

Наш обов’язок – навчити дітей, що свободу не можна сприймати як даність. Наш обов’язок – навчити їх бути вдячними. Наш обов’язок – вшанувати кожного, хто віддав своє життя, захищаючи свободу, благородний і вільний прапор своєї країни і народу. Наш обов’язок – пам’ятати, яка ціна була заплачена за те, щоб зберегти світло свободи, незважаючи на всі темні часи, що настали.

Ми, українці, завжди будемо вдячні США і кожному американцю за надзвичайну підтримку, яка допомагає нам звести російську тиранію до тих, хто програв у боротьбі за свободу.

Моя особлива подяка в цей День пам’яті всім американцям різних часів – синам і дочкам, батькам і матерям, братам і сестрам, які стали воїнами, чия сила перетворилася на силу свободи і яким судилося показати світові, що свобода завжди буде яскраво сяяти на пагорбі.

Нехай наша перемога, перемога українських воїнів, зробить це світло яскравішим!

Боже, благослови Америку!

Слава Україні!“



Агентство Телевидения Новости


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович