02.06.2023 15:32
Просмотров: 456

На Харківщині знайдено окупанта, що вчинив жорстоке знущання з подружжя

На Харківщині знайдено окупанта, що вчинив жорстоке знущання з подружжя

СБУ встановила особу ще одного окупанта, який чинив насилля над українцями. Про це повідомив речник УСБУ в Харківській області Владислав Абдула.

Служба безпеки зібрала докази ще одного воєнного злочину російських загарбників проти мирних жителів на сході України.

У результаті слідчих дій встановлено особу Андрія Бублєва, який чинив сексуальне насилля над молодою жінкою та побив її чоловіка під час захоплення частини Харківщини.Зловмисник входить до складу 202-го стрілецького полку мобілізаційного резерву 2 армійського корпусу ЛНР.

Влітку минулого року зловмисник зупинив автомобіль, яким пересувалась подружня пара, під приводом порушення ними комендантської години. Він запропонував їм придбати пальне, розуміючи при цьому, що внаслідок окупації місцеве населення позбавлене такої можливості.

Щоб забрати пальне пара приїхала до тимчасового місця проживання злочинця, де погрожуючи розстрілом, він змусив їх залишитись.

Окупант ударив чоловіка прикладом автомата та зачинив його у підвалі.Погрожуючи розстрілом чоловіка та користуючись тим, що жінка не могла чинити опір – зловмисник здійснив насильницькі дії з метою зґвалтування.

Внаслідок сексуального насильства потерпіла отримала травми. Це підтверджено висновками судово-медичної експертизи.

На підставі зібраних доказів слідчі Служби безпеки заочно повідомили зловмиснику про підозру за ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України (за фактом порушення законів та звичаїв війни, вчиненого за попередньою змовою групою осіб).

СБУ проводить комплексні заходи для встановлення усіх причетних та місця їх перебування для притягнення їх до відповідальності. Жоден із рашистів не уникне покарання!

Розслідування проводили співробітники СБУ Харківської області за процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури.

Агентство Телевидения Новости


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович