31.05.2019 11:18
Просмотров: 1011

Холестерин в їжі не підвищує ризик інсульту – дослідження

Холестерин з їжі, в тому числі з курячих яєць, не пов’язаний з підвищеним ризиком інсульту, як стверджують вчені з Університету Східної Фінляндії. Їх нове дослідження було опубліковано в American Journal of Clinical Nutrition. Існує чимало суперечать один одному відомостей з приводу асоціації між споживанням харчового холестерину і ризиком інсульту. Деякі вчені стверджують, що надлишок холестерину в раціоні харчування сприяє і підвищенню ризику судинних патологій, зокрема, інсульту. Фінські вчені відстежили зміни в здоров’ї 1950 чоловіків, які в 1984-1989 роках ... Читать далее

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович