31.01.2018 00:48
Просмотров: 2322

Криваве місячне затемнення, Супермісяць і блакитний Місяць – як пережити та порвати з минулим

Криваве місячне затемнення, Супермісяць і блакитний Місяць – як пережити та порвати з минулим

У такий день можна раз і назавжди порвати із минулим — не проґавте свій шанс

Три унікальні астрономічні явища — місячне затемнення, Супермісяць і блакитний Місяць відбудуться 31 січня. До того ж це затемнення буде ще й кривавим.

Помилуватися таким унікальним місячним затемненням можна буде в Азії, Австралії, Європі та Північній Америці. Щоправда, в Україні можна буде побачити лише пізні фази затемнення і лише за сприятливої погоди.

Як краще пережити цей унікальний період

Цього дня дуже легко позбавитися від минулого, бо місячні затемнення підбивають підсумки певних періодів у житті людини. Супермісяць — це чудовий час, щоб зазирнути всередину себе, знайти свої страхи та комплекси й поборотися із ними.

Перший крок до морального видужання під час затемнення — усвідомлення. Саме це усвідомлення допоможе рухатися далі, без старих зв’язків, що наче валіза без ручки, яку далі тягнути важко.

Скористайтеся можливостями медитацій. Оскільки одна із тем нинішнього затемнення — любов, то добре медитувати, тримаючи у руці або покласти поруч гранат, рубін, бурштин, цитрин чи хризоліт.

Не дивуйтеся, якщо під час місячного затемнення ви станете дратівливими та неврівноваженими, адже під час Супермісяця на перше місячне виходять наші давні тваринні інстинкти.

Врахуйте, що під час такого унікального місячного затемнення домашні тварини можуть поводитися неадекватно, — поставтеся до цього із розумінням, адже ними просто керуватимуть інстинкти.

Якщо ж ви під час кривавого "блакитного" Супермісяця не впораєтесь із відсіканням минулого, воно може постукати у ваші двері через півроку. Саме стільки, за твердженням деяких астрологів, може тривати вплив місячного затемнення. Проте, нагадую, що найсильнішим вплив місячного затемнення буде протягом трьох днів до і після затемнення.

Источник: pogliad.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович