07.12.2021 10:04
Просмотров: 751

Названий продукт, незамінний для діабетиків

Названий продукт, незамінний для діабетиків

Лікар розповів, який продукт допоможе знизити рівень цукру в крові за лічені хвилини
Цукровий діабет – це назавжди

Цукровий діабет – це хвороба, яка небезпечна тим, що її можна довго не помічати. Однак організм при цьому може страждати. У результаті справа може закінчитися тяжкими ускладненнями, що ведуть до інвалідності та навіть смерті. Лікарі не втомлюються повторювати, що щорічно від цукрового діабету та його наслідків у світі помирають понад 2 мільйони людей.

Причому у 90 відсотків випадків у пацієнтів діагностується цукровий діабет 2 типу, який провокують у тому числі неправильне харчування, ожиріння та малорухливий спосіб життя.

Як знизити ризики?

Важливою умовою збереження звичного способу життя при діабеті є регулярне обстеження щодо кількості цукру в крові. Щоб цей показник не зашкалював, лікарі призначають спеціальні медичні препарати.

Однак допомогти в регулюванні важливого значення може і регулювання раціону харчування хворого на цукровий діабет. За словами дієтолога Ольги Литвинової , допомогти в цьому може недорогий продукт, який можна купити у будь-якому магазині. Це імбир.

Корисним його робить унікальний склад: у імбирі міститься багато білка, міді, калію та клітковини, що також пом'якшує перебіг застуд, допомагає при здутті живота, знижує нудоту та полегшує токсикоз під час вагітності.

Але ще продукт корисний тим, що ефективно та швидко знижує рівень цукру в крові. у цьому допомагає речовина гінгерол, що підвищує здатність міоцитів нейтралізувати глюкозу в організмі без участі інсуліну, що призводить до помітного зниження рівня цукру в крові.

– Однак у гонитві за здоров'ям не варто нехтувати нормами харчування. Їсти корисний продукт на сніданок, обід та вечерю не варто. Тим більше, що він протипоказаний людям, які мають серцево-судинні патології, гіпертонію, індивідуальну непереносимість компонентів, – нагадали дієтолог.

Найкраще перед початком профілактичного прийому імбиру, порадитися зі своїм лікарем.

Источник: zdorovia.com.ua/

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: здоровье

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович