23.03.2023 16:27
Просмотров: 886

У Харкові тривають роботи комунальних підприємств

У Харкові тривають роботи комунальних підприємств

В Основ’янському районі триває весняне прибирання територій. Працівники районної дільниці зеленого господарства СКП «Харківзеленбуд» наводять лад у сквері «Стрілка». Робітники районної філії КП «Харківблагоустрій» виконують сезонні роботи: обкопують дерева, скородять землю під квітники на прибудинкових територіях, видаляють поросль і сухі гілки.

За минулий тиждень робітники КП «Харків-Сигнал» відремонтували 18 елементів огородження, замінили світлофорну оптику на п’яти об’єктах, виконали заміну та ремонт двох світлофорних стійок, змонтували чотири світлофори, встановили нові та замінили 24 дорожніх знаки. Також виконали ремонт 14 світлофорних об’єктів та шести контролерів після заявок мешканців.

Бригади КП «Шляхрембуд» ліквідували дефекти асфальтобетонного покриття проїжджої частини та відновили місця розриттів інженерними службами міста на вул. Маршала Федоренка, вул. Університетській, вул. Курилівській, вул. Болбочана та вул. Ільїнській. Також тривають роботи з нанесення дорожньої розмітки на вул. Клочківській та пр. Науки. Сьогодні, 23 березня, на дорогах міста працюють 144 робітники та 127 одиниць спецтехніки підприємства. За попередню добу було прибрано та вивезено 272 куб. м змету та 4,5 куб. м ТПВ.

Бригади КП «Комплекс з експлуатації об’єктів водозниження і зливової каналізації» виконали планові роботи з ремонту оглядових та дощоприймальних колодязів на вул. Плеханівській, Салтівському шосе, вул. Владислава Зубенка, вул. Полтавський Шлях, пр. Олександрівському та у проїзді Садовому. Також промили ділянки зливостоків і прочистили оглядові та дощоприймальні колодязі на вул. Солдатській, вул. Клочківській та вул. Владислава Зубенка.

Триває поточний ремонт житлового фонду в Салтівському районі. Фахівці КП «Харківське ремонтно-будівельне підприємство» приводять до ладу вхідні групи, покрівлі житлових будинків та допоміжні приміщення.

В Індустріальному районі працівники КП «Харківблагоустрій» висаджують кущі та дерева на прибудинкових територіях, а також готуються до облаштування квітників.

У Холодногірському районі працівники КП «Харківспецбуд» продовжують виконувати роботи з поточного утримання житлових будинків. Зокрема, ремонтують вхідні групи, цоколі, покрівлі тощо.

Співробітники КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» щодня забезпечують належний санітарний стан території Новобаварського району. Щодня вивозяться тверді побутові відходи з контейнерів від житлових будинків комунальної форми власності та з території приватного сектору. Спецтехніка прибирає великогабаритні відходи.

У Слобідському районі робітники КП «Харківблагоустрій» приводять до ладу прибудинкові та безгоспні території на вул. Нестерова та у пров. Балашовському. Також обрізають поросль та сухі гілки, а вздовж будинків на пр. Героїв Сталінграда висаджують сакури.

Робітники КП «Харківзеленбуд» працюють у сквері «Дружба», на Інженерній площі, прибирають сміття з безгоспної території на розі вул. Морозова та вул. Зернової. Крім того, підрядна організація КП «Харківжилбуд» ремонтує парапет будинку на вул. Фесенківській та дах будинку на вул. Ромашкіна.

Джерело: Харківська міськрада

Агентство Телевидения Новости


Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович