14.07.2022 06:30
Просмотров: 945

10 хороших новин 13 липня

10 хороших новин 13 липня

● Непереможна українська армія в хуліардний раз відбила штурм у напрямку Дементіївки, а також Іванівки, Долини, Веселої Долини, Яковлівки та Вершини. Розвідка боєм у районі Покровського завершилася для лаптів ганебною поразкою.

Продовжується сафарі на збройні склади уй@оків. За підтвердженими даними, Херсонщині постраждав склад у Чорнобаєвці і скупчення у Чкаловому. І прям зараз повідомляють про нові фейерверки у Новій Каховці, там знову детонують склади лаптів. Що, вбогі, вам знову закрутки позривало чи що цього разу разу видумаєте?

Здається, українських дітей скоро називатимуть не тільки Джавелінами, але і Хаймарсами

● Боги війни з 28 окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу похвалилися тим, як технічно уколошкали лаптям на Херсонщині БМП-3 з М777 (то правда, що її прозвали «три сокири», а не «портвейном»?), а сталевий Азов на Харківщині накрошив 37 лаптів, три авта, сім БМП і два танки. Взагалі на Харківщині лаптів затероризували до кривавих соплей. «Месяц в этой деревне сидим! Ни*уя в наступление не можем двинуть нормально. Укры въе*ывают и въе*ывают наше подразделение, не дают двинуться. Технику разъе*али, миномёты разъе*али – всё пиз*ец, остались без ни*уя. Вот наступление. И так неделю…». Вам теж цей монолог нагадав ту дівчинку-мем (https://www.youtube.com/watch?v=YxNTFDZigoc) із російської школи?

● Я ще не дуже впевнена, що це хороша новина, тому що від русні можна очікувати тільки на підлість і наїбалово, але мародерня погодилася на «перемир'я на час руху вантажів», так шо для нашого зерна має бути типу зелений коридор. Перевіряти вантажі буде Туреччина, тобто русню з її побажаннями перевіряти українські судна, всі послали нах#й.

● Крисіянє визнали, що курортному сезону таки пи$да, за їхніми офіційними даними туристів менше на половину. А у реальності – відсотків на 70. Зараз у Криму має бути високий сезон, 8 років тому у цей час на пляжі рушник вранці не було куди покласти. А тепер купа фото взагалі пустих пляжів, хоч в Ялті, хоч у дешевій Ніколаївці.

● Роскосмос передумав літати на Місяць, бо у них є більш актуальні задачі (закінчився скотч і картонні іконки, щоби латати дірки у космічних кораблях). Місяць без русні… може і Землі колись так же пощастить

● І це думала про космос країна, яка під час війни збиває свої же безпілотники. Криворукі абізяни у Маріуполі, коли пойняли як наплужили, тут же заверещали, що то була українська «Точка-У». А зараз вони ще сруть кірпічами через те, що на відстані менше 100 км формуєтся чергова мішень для ЗСУ, бо лапті там споруджають склад боєкомплекту

● Італія надасть Україні безвідсотковий кредит на €200 млн на 15 років для виплати зарплат педагогам.

● Гаазький суд розгляне справу про захоплення моряків у Керченській протоці у 2018. Арбітраж послав нах#й основні зауваження росії і встав на наш бік

● Представник російського уряду заявив, що відчизняний небелений папір корисніший для очей, навідміну від звичного офісного білосніжного (хімікати для якого відмовилася постачати Фінляндія). А брудний туалетний папір стопудово буде ще корисніший російському оку.

До речі, чорнил у русні теж нема, так шо у магазини скоро лапті ходитимуть зі збільшувальним склом, щоби розгледіти етикетки, які планують радикально зменшити.

● Постійна рубрика «шо там у Бєлгороді». Тамтешні лапті бьють у своїх квартирах вікна і кахлі, щоби отримати компенсацію. Типу постраждали від обстрілів. Це ж наскільки треба бути ущербними, щоби до такого додуматися…

Не врахували тільки, що влада, обіцяючи виплати, завжди їх найо@ує, так шо сидітимуть тепер з побитими вікнами, з побитими ментами їбалами (щоби іншим неповадно було), а може щось іще і по справжньому у привітно розчахнуте віконечко прилетить (і за це теж ніх#я потім не заплатять)

Источник: https://t.me/valentynaeminova/334

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович