18.03.2023 07:27
Просмотров: 827

10 хороших новин 17 березня

10 хороших новин 17 березня

● Непереможна українська армія відбила 70 атак копрокадаврів на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках. Крилаті козаченьки набили шість скупчень лаптів з технікою

Авіація Сил оборони за добу завдала шість ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів

● Палата досудового провадження ІІ Міжнародного кримінального суду у Гаазі видала ордер на арешт путіна через викрадення українських дітей. За три місяці все вирішили. Весь празник з «приєднання Криму» уйо@ку спортили, нам навіть бомбіть не довелося.

Так, звісно, х#й хто путіна заарештує, бо х#й він в якусь із країн, що ратифікували Римський статут (а їх більш ніж 120) поїде. Але це і рішення не юридичне, а політичне. Ухвалити його вартувало хоча б заради цього вереску у мавп’ятнику – макаки в ажитації навіть почали жрати власне гівно замість ним кидатися. Закликають заарештувати усіх суддів, погрожують світу ракетними ударами.

Цікаво тепер буде подивитися, лідери яких країн погодяться на зустріч із президентом, який офіційний статус підозрюваного у скоєнні міжнародного злочину. Сі, який зібрався в Москву, невимушено посадили в розчепірку.

Однозначно історичне рішення, і однозначно не останнє. Там ще ордер за спроби намагатися влаштувати нам блекаути скоро підтягнеться.

● Уряд Словаччини схвалив передачу нам винищувачів МіГ-29 і зеніток «Куб». а перші МіГи з Польщі мають прибути з дня на день.

● Бельгія передасть нам 240 вантажівок Volvo, необхідних непереможній українській армії для логістики. Коротше – по хазяйству.

● Данілов, у своїй унікальній делікатній манері натякнув, що братію УПЦ МП, яка засіла у Києво-Печерській лаврі і не хоче виселятися, пи$дити не будуть, але із лаври все одно випи$дять. «Звичайно, не буде ніякого застосування фізичної сили, насильства. Але ми точно будемо виконувати те, що належить нам, з урахуванням тих нормативно-правових актів, які є на нашій території», - сказав він. Так шо пересруть російським попам і мрію влаштувати тут новоросію, і мрію стати принаймні мучениками.

Хоча з мучениками я може і погарячилася

● Український «Старлінк» виграв суд проти SpaceX Ілона Маска. Вчитайтеся ще раз у ці слова. Український. «Старлінк». Виграв. Суд. Проти SpaceX Ілона Маска. Бо SpaceX вимагала достроково припинити дію української торговельної марки «Старлінк».

Ну можна це уявити не у демократичній країні? Ми настільки ох#євші, що не поступаємося інтересами маленької айтішної кампанії заради нашого великого благодєтєля Ілона Маска))) Воно звісно не все так ідеально і високопарно, але зацікавило. Зараз розкажу

Є вопщем «Старлінк» - українська товка, яка вже 12 років надає ІТ послуги. Зареєстрована з 2011.

А у 2015 в США було започатковано американський Starlink.

У 2022 SpaceX зареєстрував бренд Starlink в Україні і подав до суду на український ТОВ «Старлінк» з вимогою достроково припинити дію української торговельної марки і піти нах#й з пляжу зі своїми маленькими пасочками. А що далі? А далі SpaceX відмовили у задоволенні позову

● Дерусифікація Києва нарешті добирається до площі Льва Толстого – її збираються перейменувати на Площу Українських Героїв. Ще з цікавого: Булгакова на Петра Гулака-Артемовського; Туполєва на Авіаційну; Гагаріна на Каденюка; Сім’ї Хохлових на Ґарета Джонса тощо

● Шкарлет зібрався у відставку, пише УНН з посиланням на джерела. Була би новина дня, якби не путін, не матюкати якого він закликав учителів.

● Ну і наостанок цієї добірки цікавий кейс про Туреччину, яка перекрила русні паралельний імпорт після візиту Блінкена. Знаєте чому? Бо х#йло відмовлялося продовжувати зерновий коридор. Але зрештою кілька днів покорчилося і таки погодило

Джерело: https://t.me/valentynaeminova/864

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Сегодня 08:32    175
Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович