20.05.2022 07:54
Просмотров: 763

10 хороших новин 19 травня

10 хороших новин 19 травня

● Непереможна українська армія висадила у повітря командний пункт 810 окремої лаптеногої бригади морської піхоти із Севастополя, ЧФ РФ. Купа лаптів з великими зірочками салюту так обрадувалась, що раптово погубила ніжки і ручки та потрапила у госпіталь, а троє з них – навіть одразу у мусорний пакет.

● Сенат США ухвалив виділення виділити нам $40 млрд підтримки вже у цьому році. Ці гроші ми можемо витратити як на соціалку, так і на ніштяки для вбивства лаптів. Тільки встигла порадуватися, бачу що Байден підпише виділення ще $100 млн, а в пакет допомоги увійдуть радари та артилерійські боєприпаси.

Не відстає і Велика Британія, обіцяють нову артилерію, протикорабельні ракети і допомогти із вивозом зерна (цікаво, блокування російськими коритами наших портів, британські протикорабельні ракети і експорт зерна можуть бути якось пов’язані?)

● Європарламент сьогодні скасував мита на весь український експорт, терміном на один рік. Це дуже щедре рішення, а українські товари активніше підуть у ЄС.

● А от економіка балалайні навпаки накривається ковінькою. У першому кварталі вона сповільнилася на 12% замість 8%. А це санкції тільки починають діяти. Bloomberg прогонозує, що зростання ВВП у першому кварталі зміниться глибоким падінням у другому

● Пам'ятник Олександру Невському у Харкові зробив сальто-мортале і беркицьнувся об землю, втративши голову. Прямо відео дня.

● Загалом у нас зараз дуже грамотна політика щодо всього російського. Якщо може принести нам користь – віджати, якщо не може – поламати і викинути. От Бюро економічної безпеки арештувало російські та білоруські активи в Україні на 30 мільярдів гривень.

● Кожен третій росіянин вже не має грошей навіть на тиждень скромного відпочинку. До кінця війни цей відсоток має підрости десь до 70, щоби коли у нас з’явиться можливість їздити у відпустку, на пляжах навколо більше нічого не рохкало. А 30% хай залишаються, бо дехто з наших полюбляє сафарі

● Постійна рубрика «горящая росія». За останні штири дні територія балалайні, охоплена вогнем, збільшилася удвічі. Загальна площа пожеж складає тепер 41 866 га. П’ять регіонів оголосили н/с. Гасити цей п#здець нема кому, бо мнсники удобряють собою грунт в Україні.

● Російський супутник із буквою Z протримався у космосі усього 20 днів, а потім Всесвіт таки помітив цю некрасивую х#йню і викинув з орбіти. Наступний супутник має повести за собою Путін, у нього великий досвід, ще з часів роботи зі стерхами

● Facebook та Instagram обіцяють менше блокувати українців. Яке своєчасне, хоч і трохи на 8 років запіздале рішення, йо@вашумать! Нарешті вони перестають грати у толерантність і вважати русню людьми. Далі треба взагалі не приймати скарги на українські акаунти з російських або російськомовних. І ніякої дискримінації, всім же відомо, що росіян ображає, коли у них є якісь права.

Источник: https://t.me/valentynaeminova/259

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович