03.12.2022 07:28
Просмотров: 405

10 хороших новин 2 грудня

10 хороших новин 2 грудня

● Непереможна українська армія відбила атаки лаптів у районах населених пунктів Новоселівське, Стельмахівка, Червонопопівка і Білогорівка Луганської області та Григорівка, Виїмка, Бахмут, Опитне, Кліщіївка, Курдюмівка, Північне, Первомайське, Красногорівка та Мар’їнка на Донеччині.

Крилаті козаченьки і ландшафтні дизайнери за добу угандошили лаптям 17 скупчень, дві позиції зеніток, опорнік, п’ять пунктів управління, позицію ППО і два склади боєприпасів.

● Зеленський ввів у дію рішення РНБО щодо заборони Московської церкви в Україні. Адвент таки наступив. Але, поки маємо тільки задачу підготувати законопроєкт, вивчити статут, перевірити чи законно московські попи сидять у лаврах, бла-бла-бла і поможи нам Господи.

Ну принаймні почали, і то вже добре

● Санкції проти Новінського і Паші Мерседеса, главпопа Києво-Печерської лаври. Оце вже приємніше. Не так приємно, як побачити їх за гратами, але ми їх і так скоріш за все востаннє побачимо на обміні полоненими. І потім в одній забігайлівці із Медведчуком, де вони забиратимуть обглодані курячі кістки для кішечки

● Києво-Печерську Лавру офіційно зареєстрували як чоловічий монастир у складі Православної церкви України. Тобто тепер він є юридичною особою і може отримувати майно – храми та приміщення. Віджим гнізда упц мп починається.

● Google надасть ще $2 млн на цифрову освіту для українців та 50 тисяч ліцензій Workspace для уряду.

● На Мелітопольщині, неподалік селища із прекрасною назвою Терпіння, непереможній українській армії урвався терпець і вони замочили кілька сотень терпіл. Красиво прилетіло курвамать, у міській лікарні вже вільних коєк нема.

● ЄС остаточно схвалив граничну ціну на російську нафту - $60 за барель. Початкова пропозиція була $65-70 за барель без механізму коригування. Оголосити про це мають 5 грудня, коли набуде чинності ембарго ЄС

● Митрополит Кіровоградської єпархії упц мп, який був дуже близький до Гундяїща і через нього омоскалював свою паству, отримав підозру.

● Болгарія нарешті розродилася, яку нам давати зброю. Уряд навіть затвердив поданий міноборони план. Вопщем це буде легке стрілецьке озброєння і боєприпаси

● У Росії розбився винищувач МіГ-31. Екіпаж на жаль встиг катапультуватись і цього разу криворукі навіть нікуди не врізалися. Але все одно добре, бо ця крилата х#йня вміє переносити і скидувати «кинджали».

Джерело: https://t.me/valentynaeminova/679

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Сегодня 08:29    145
Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович