29.11.2022 07:31
Просмотров: 543

10 хороших новин 28 листопада

10 хороших новин 28 листопада

● Неперможна українська армія відбила атаки лаптів у районах населених пунктів Яковлівка, Соледар, Бахмут, Андріївка, Новобахмутівка, Опитне, Водяне, Первомайське, Невельське та Новомихайлівка Донецької області. Ракетники та артилерія розбомбили бруднодупим 4 скупчення

До російської пакетної армії доєдналися 590 новобранців.

● У Херсоні наші спіймали дуже жирну діч – трьої зрадників присяги, які катували українських патріотів на підвалах. В.о. керівника місцевого слідчого ізолятора, його заступник з оперативної роботи і ще один якійсь. Втікаючи з Херсону лапті покидали своїх використаних гондонів напризволяще і вони переховувалися, сподіваючись відсидітись.

Йой, не вийшло. А уявляєте, як їм зараз сикотно? Вони ж з українськими паспортами на обмін не годяться, а значить з ними може статися все що завгодно. Все-все.

● Петиція про заборону УПЦ МП зібрала 25 тис. підписів, тепер її має розглянути Зеленський. У петиції закликають заборонити діяльність установ, які підпорядковуються Росії і повернути у власність держави Києво-Печерську, Почаївську та Святогірську лаври.

Володимирсанич, ну давай, не тягни. До Різдва ще якійсь новий хороший подарунок придумаєте. Давай це буде на Адвент.

● Тут до речі і нові обшуки в московських храмах на Тернопільщині та Прикарпатті. Дивно, що попи продовжували зберігати російські методички та іншу сатанистську літературу, навіть знаючи, що до них прийдуть. Невже рука не піднялася спалити такі святині?

● Бельгія надасть Україні ще €150 тисяч допомоги для культурної сфери.

● Рада міністрів ОБСЄ вирішила, що росія цього року не братиме участь у черговому засіданні.

● Банкова оголосила про початок підготовки трибуналу над Путіним, про це свідчить зустріч міністрів юстиції країн G7, на якій обговорюватимуть розслідування злочинів російських військових в Україні.

● Перші 152-мм снаряди українського виробництва у красивих коробочках вже відправляються на фронт. Всі блискучі, гарно підписані, думаю, скоро будуть можливості замовити свій з власним написом. Скоро і лапті зможуть їх побачити, але є нюанс.

Джерело: https://t.me/valentynaeminova/669

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович