05.08.2022 07:41
Просмотров: 646

10 хороших новин 4 серпня

10 хороших новин 4 серпня

● Непереможна українська армія досі не дає їбаним лаптям взяти Мар’їнку і Піски. Наступ у районах Білогірки, Лозового, Долини та Богородичного наші козаченьки також зупинили і відкинули лаптів і у їхні засрані нори. Штурм на Бахмутському напрямку традиційно потонув у крові і кишках.

● Чорнобаївка 100500:0. У пункт управління 22-го армійського лаптєногого корпусу берегових військ ЧФ завітала бавовна. Також вона заглянула на огоньок у два опорніка у районах Благодатного і Правдиного. Від захвату прямо таки роз’ї@ало 31 лаптя, танк, гаубиці «Гвоздика» і «Мста-Б», два міномети, три одиниці броньованої та автомобільної техніки, а також безпілотник-розвідник.

● Лондонський Королівський коледж музики випи$див з роботи піаніста Олександра Романовського, який грав на руїнах розбомбленого окупантами Драмтеатру у Маріуполі. Абізян спробував щось мимрити про акцію на підтримку знедоленого народу на сході України, але літера «зет» на його футболці ясно дає зрозуміти, який знедолений народ він насправді підтримує

● Фінансова гвардія Італії заарештувала майно архітектора, який будував Путіну черговий палац у Геленджику. Це той, власником якого себе назвав Ротенберг. Ланфранко Чирілло підозрюють у відмиванні грошей, на його віллі дохера всього знайшли.

Найкращі шкури оточують кремлівську моль.

● Наші козаченьки знову в’ї@али по Антонівському мосту, цього разу по залізничному. «Рівно опівночі, що підтверджує час на відеореєстраторі, «карета з прИнцами» перетворилась на фаєр-шоу на Антонівському мосту. Попадання схоже були не тільки по самому мосту, а і по «гуманітарці і міндобривах», – віджигає Стратком

● Непереможні луганські партизани підірвали автівку з «мером» Біловодська і його «заступником». Обидві абізяни поранені

● Японія передає Україні фургони і безпілотники. І те і інше зараз дуже пригодиться козаченькам у хозяйстві.

● ЄС запровадив санкції проти Януковича та його сина Сашка за підрив територіальної цілісності України. Цікаво, вони ще живі? І чому?

А, і ще САП з НАБУ підозрюють Іллю Жомову Яму Киву у недостовірному декларуванні. Не задекларував дім у Козині. Якби все це ще у 2021 році відбувалося, от взагалі би їм ціни не було

● Албанія надала Україні грант €1 млн. Гроші витратять на пріорітетні статті бюджету

● Символ російського двохсотого тепер Лада, а символ російського автопрому – велика іржава пи$да. Деталей нема, машини робити ні з чого. Робітників Пітерського заводу Hyundai, після місяців простою, виганяють з роботи, це тисяча лаптів.

Пітерський Nissan у простої, співробітники отримують якісь копійки, щоби не здохнути з голоду. Що буде у вересні невідомо.

Іжевський «АвтоВАЗа» у 3200 рил молить путіна врятувати завод і колектив. За логікою, до них тепер має прилетіти кілька ракет. Путін вміє рятувати тільки так.

Джерело: https://t.me/valentynaeminova/368

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович