08.11.2019 06:42
Просмотров: 995

Це дуже велика проблема: представник США розповів, як попереджав Зеленського про вплив Коломойського

Це дуже велика проблема: представник США розповів, як попереджав Зеленського про вплив Коломойського

Повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор кілька разів говорив президенту України Володимиру Зеленському про небезпеку впливу олігарха Ігоря Коломойського на уряд.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням публікації закритих свідчень.

"Вплив олігархів – це проблема. Це велика проблема. І особливо великою вона є сьогодні, за нової влади. Це саме та проблема, та турбота, те питання, яке ми, і уряд США, і ширша міжнародна спільнота, маємо з адміністрацією Зеленського. Вплив одного конкретного олігарха на Зеленського викликає особливе занепокоєння. Ця людина – Коломойський, і його вплив зростає", - розповів Тейлор.

Він заявив, що особисто попереджував Зеленського про те, що подальше зростання впливу Коломойського може призвести до політичних наслідків для нього.

"Це одне із занепокоєнь, які я кілька разів дуже чітко висловлював президенту Зеленському та його команді, пояснюючи: знаєте, пане президенте, Коломойського люди не обирали. Вони обрали вас, а натомість він, тобто Коломойський, збільшує свій вплив у вашому уряді. І зрештою це може призвести до вашого падіння. Я кілька разів спілкувався з ним про це", - сказав Тейлор.

Нагадаємо, що колишній спецпредставник США по Україні Курт Волкер говорив представникам Офісу президента, щоб вони відмовилися від ідеї кримінального переслідування п'ятого президента України Петра Порошенка.

Источник: prm.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович