24.05.2022 06:43
Просмотров: 555

Черговий фейк від білоруської пропаганди: «Україна хоче захопити дві їхні області»

Черговий фейк від білоруської пропаганди: «Україна хоче захопити дві їхні області»

Естафету кремлівських шейків успішно підхопили білоруські пропагандисти. Антиукраїнську риторику вони досить давно використовували, але цього разу пішли дещо далі і точно по методичці кураторів із москви.

Про це роповідає Армія Inform.

Так, із платформи одного з центральних телеканалів «беларусь 1» безпідставно «заявили», що буцімто «Україна хоче захопити дві області в білорусі».

Варто сказати, що оголосити цю божевільну новину доручили найулюбленішій журналістці лукашенка – ксенії лебедєвій. Її неодноразово й щедро нагороджувализа рішенням білоруського диктатора. Тож, вона абсолютно не переймалася, коли за наказом московитів казала фейкову новину.

Зокрема, слова лебедєвої, яку земляки локанічно називають «ведучою ротом», підкріплювалисявеликим «сюжетом», зліпленим із нарізок різних теленовин.

За «даними» пропагандистки, українці начебто давно мріють додати до України дві області.

—Чому південь білорусі такий важливий для українських націоналістів? Тому що ще у 2018 році, а це майже п’ять років тому, вони припускали, що саме ця територія може стати плацдармом для введення російських військ в Україну, — безапеляційно заявила лебедєва.

Пропагандистка також додала, що за таких умов вона висловлює думку «тих самих націоналістів», які нібито вважають, що Україна опинилася б у колі недружніх держав, зокрема, і Заходу.

Цією фразою лебедєва точно озвучила стару кремлівську тезу «про войовничі наміри українців», у такий спосіб довівши, що відтепер білоруським телебаченням керують росіяни.

Звісно ж,усе, озвучене ротом лебедєвої, є абсолютною маячнею, народженою в кремлівських бункерах. Метою поширення даної дезінформації є змушення білорусів виконувати злочинні криваві накази московитів.

Насправді Україна — мирна країна, яка не здійснювала жодного нападу на якусь із суверенних держав та не прагне й не прагнула захопити нову територію. Проте саме росія ще із 2014-го року хоче загарбати українські території. Про ці наміри країни-агресорки відомо всьому світові, і білоруси, які вміють думати, також знають про миролюбні настрої українців.

Источник: sprotyv.info

Новости портала «Весь Харьков»


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович