07.05.2021 08:04
Просмотров: 753

Член наглядової ради "Нафтогазу" поскаржився на недопуск до засідань

Член наглядової ради Нафтогазу поскаржився на недопуск до засідань

Голова правління національної компанії «Нафтогаз України» Юрій Вітренко отримав офіційне звернення від члена Наглядової ради Нафтогазу Роберта Бенша, громадянина США, який був призначений в якості представника держави в 2020 році та перепризначений урядом наприкінці квітня 2021 року.

В своєму листі Роберт Бенш заперечує звинувачення в наявності «конфлікту інтересів», про який йдеться в оприлюдненому нещодавно листі трьох незалежних членів наглядової ради НАК на адресу Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля. Він повністю заперечує звинувачення, висловлені в цьому листі та висловлює здивування позицією голови наглядової ради Клер Споттісвуд (громадянки Великобританії). На його думку, саме голова наглядової ради та колишній голова правління порушували закон, не допускаючи Роберта Бенша до засідань наглядової ради.

Пан Бенш стверджує, що не існує жодних документів, які підтверджують такі звинувачення, як і не існує жодних юридичних перешкод, які можуть зупинити виконання ним повноважень члена наглядової ради компанії.

«Нам дуже шкода, що така прикра ситуація склалася в роботі наглядової ради, яка має докладати всіх зусиль до ефективної роботи в інтересах національної компанії та народу України. Ми проведемо ретельний аналіз ситуації та аргументів, і після цього зможемо сформувати позицію компанії та відповісти на звернення пана Бенша», — прокоментував текст листа голова правління національної компанії «Нафтогаз України» Юрій Вітренко.

Лист Р. Бенша (англійською) https://www.naftogaz.com/files/Information/Lyst_Bensh_en.pdf

Переклад листа Р. Бенша (укр) https://www.naftogaz.com/files/Information/Lyst_Bensh_ua.pdf

Департамент з інтегрованих комунікацій НАК «Нафтогаз України»

Источник: naftogaz.com

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: газ, Украина

Читайте ещё:

04.01.2024 07:39    269
Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович