12.12.2019 08:35
Просмотров: 811

Депутат-кнопкодав Кальцев проігнорував звернення регламентного комітету – подробиці

Депутат-кнопкодав Кальцев проігнорував звернення регламентного комітету – подробиці

Нардеп від "Опозиційної платформи – За життя" дев'ять разів порушив процедуру особистого голосування

Регламентний комітет Верховної ради не зміг розглянути питання кнопкодавство нардепа Володимира Кальцева, бо той проігнорував звернення комітету. Про це повідомили в ефірі "5 каналу".

Як повідомив голова комітету Сергій Кальченко, народному депутату з "Опозиційної платформи за життя" направляли відповідного листа, але реакції чи письмових пояснень у відповідь не отримали. Тож, вирішили спрямувати – повторний. Водночас, у фракції запевнили, що вже винесли депутату попередження.

"Беспосередньо із Кальцевим керівництво фракції мало надзвичайно серйозну розмову, його попередили що в разі повторного фіксування його буде позбавлено депутатського мандату", – розповідає член комітету Верховної Ради з питань регламенту, "Опозиційна платформа – За життя" Юрій Загородній.

Кальченко сказав: "Депутат не підтверджує, і що ми можемо зробити? Закон не надає право регламентному комітету. Це не є орган який встановлює факти порушень. Навіть стосовно не особистого голосування".

Як повідомляв 5.UA, 4 грудня нардеп Володимир Кальцев із "Опозиційної платформи – За життя" під час засідання Верховної Ради дев'ять разів порушив процедуру особистого голосування.

Источник: 5.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: рада

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович