29.08.2019 06:04
Просмотров: 930

До відома громадськості та ЗМІ: Блог американського полковника із звинуваченнями на адресу українських військових є фальшивим

До відома громадськості та ЗМІ: Блог американського полковника із звинуваченнями на адресу українських військових є фальшивим

В окремих ЗМІ з’явилися публікації із посиланням на фейковий особистий блог американського полковника. Інформація про те, що начебто «п'яні, жадібні і ледачі українські військові є головною проблемою Яворівського навчального центру», є недостовірною і представлена у фальшивому блозі.

Об’єднана Багатонаціональна Група з Підготовки – Україна ОТГ «Карантан» та її керівники, які наразі знаходяться у військовому відрядженні, цінують та поважають створене партнерство з Навчальним Центром Підготовки Підрозділів – Яворів та Збройними Силами України. Збройні Сили України – це елітні війська, які проявили себе як мотивовані, наповнені патріотизмом, бажанням здобувати новий досвід та підвищувати свої оборонні можливості.

При цьому зазначаємо спільно із ОТГ «Карантан» та ОБГП-У, що нещодавно особа, яка видає себе за командувача ОБГП-У, зробила спробу дискредитувати місію та Збройні Сили України. Ця особа – самозванець і не представляє інтереси ОТГ «Карантан» або ОБГП-У.

Згідно наданих даних ОБГП-У, засобами комунікації ОТГ «Карантан» та ОБГП-У є офіційні прес-релізи та публікації про армію США на платформах Facebook, Flickr, Twitter та Instagram.

Місія ОБГП-У перебуває тут на запрошення українського уряду, а ОТГ «Карантан» націлена на подальший розвиток міцних відносин між нашими країнами.

Військова прокуратура Західного регіону України, як і ОБГП-У та ОТГ «Карантан», радить представникам ЗМІ звертатися за інформацією до уповноважених на це джерел та не розповсюджувати недостовірну інформацію.

З офіційними повідомленнями від ОБГП-У можна ознайомитися за посиланнями:

U.S. Army: dvidshub.net/featureAjmtgu

Facebook: facebook.com/JMTGUkraine

Flickr: flickr.com/photos/181914451 @N05

Twitter: twitter.com/JMTG_Ukraine

Instagram: lnstagram.com/jmtgukraine

За матеріалами прес-служби військової прокуратури Західного регіону України

Источник: www.gp.gov.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович