07.12.2019 11:26
Просмотров: 962

Дубінський зустрівся з адвокатом Трампа Джуліані

Дубінський зустрівся з адвокатом Трампа Джуліані

Народний депутат фракції "Слуга народу" Олександр Дубінський зустрівся з особистим адвокатом президента США Дональда Трампа Руді Джуліані.

Джерело: Телеграм Дубінського

Деталі: Депутат Олександр Дубінський - колишній ведучий програми "Гроші" на телеканалі "1+1", який належить олігарху Ігорю Коломойському. Зустріч відбулася за пропозицією адвоката президента США, де ФБР веде розслідування стосовно олігарха Коломойського.

Пряма мова: "Розповів про плани створення слідчої комісії парламенту, основною метою якої буде розслідування фактів розкрадання багатомільярдних сум з українського бюджету в період президентства Порошенко і Януковича (5 і 4 президенти України), можливої ​​легалізації цих коштів в іноземних юрисдикціях, в тому числі, через інвестфонд Franklin Templeton, який оперує з США ".

Деталі: За словами депутата Дубинського інвестування вкрадених з українського бюджету коштів проходило при співучасті колишньої глави Національного банку України Валерія Гонтаревої.

Що передувало: Позафракційний народний депутат Андрій Деркач повідомив про зустріч із адвокатом президента США Дональда Трампа Рудольфом Джуліані. Він заявив, що обговорив з Джуліані його участь у створенні міжпарламентської групи "Друзів України СТОП корупція".

3 грудня Комітет з розвідки Палати представників Конгресу США оприлюднив звіт про імпічмент зі звинуваченням президента Дональда Трампа у зловживанні владою.

У звіті йдеться про те, що Трамп тиснув на Україну, яка мала допомогти йому перемогти на президентських виборах 2020 року, і згодом перешкоджав Конгресу в розслідуванні.

Нагадаємо:

Особистий адвокат президента США Дональда Трампа Руді Джуліані 3 грудня зустрівся з експрокурорами Юрієм Луценком, Віктором Шокіним і Костянтином Куликом нібито в рамках створення документального серіалу.

Прокуратура в США розслідує можливе порушення закону Джуліані в його діяльності в Україні.

Американські ЗМІ раніше повідомляли, що ексгенпрокурори Шокін та Луценко "злили" Трампу компромат на Байдена.

Источник: pravda.com.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: США, Украина

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович