16.05.2019 10:10
Просмотров: 849

Facebook обмежив функцію прямого ефіру після масового вбивства в Новій Зеландії

Facebook обмежив функцію прямого ефіру після масового вбивства в Новій Зеландії

Facebook заявляє, що запроваджує «політику одного удару» і тимчасово обмежує функцію Facebook Live для людей, які порушували правила користування мережею й були за це покарані

Компанія Facebook заявила 14 травня, що робить жорсткішими правила прямоефірних трансляцій. Керівництво соціальної мережі ухвалило таке рішення перед початком зустрічі світових лідерів, спрямованої на припинення насильства після масового вбивства в Новій Зеландії. Про це повідомляє Reuters

Озброєний одинак 15 березня вбив 51 людину в двох мечетях у новозеландському місті Крайстчерч, транслюючи свої напади в мережі Facebook. Це спричинило заклики до технологічних компаній зробити в своїх сервісах більше для боротьби з екстремізмом.

Facebook заявляє, що запроваджує «політику одного удару» і тимчасово обмежує функцію Facebook Live для людей, які порушували правила користування мережею й були за це покарані. Також компанія розширює спектр порушень, які можуть спричинити призупинення функції Facebook Live.

«Рішення Facebook про обмеження прямого ефіру – це добрий перший крок, щоб обмежити використання застосунку як інструмента для терористів», – заявила прем'єр-міністр Нової Зеландії Джасінда Ардерн.

Мережа Facebook не уточнила, які саме порушення активують застосування «політики одного удару» чи як довго триватиме призупинення можливості використання Facebook Live, але відзначила, що згідно з новими правилами нападнику в Крайстчерчі не вдалося б використати цей сервіс.

Источник: radiosvoboda.org

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: интернет

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович