04.06.2020 07:23
Просмотров: 985

Харківські комунальники просять людей не засмічувати зливні каналізації (ВІДЕО)

Харківські комунальники просять людей не засмічувати зливні каналізації (ВІДЕО)

Мешканці будинок №12 на вулиці Шишківській переконують: чи не щороку під час сильних дощів у них затоплюються квартири та під’їзди.

Біда не обійшла стороною будинок і цієї весни.

Алла, мешканка будинку №12 на вулиці Шишківській

Следы на стенах, потеки остались. я долго боялась свет включать, потому что опасно было – вода текла по стенам. В коридоре, в зале вода текла. Люстра была полная воды. и ковер весь плавал – мокрый был.

Ремонтувати дах приїхали фахівці “Харківводоканалу”. Як виявилось, покрівля багатоповерхівки є неушкодженою, а причиною потопу став побутовий мотлох, через який засмітилась зливна каналізація. Комунальники кажуть, що люди часто викидають у водостоки порожні пляшки, будівельні відходи та інший непотріб.

Валерій Харлан, начальник управління з обслуговування внутрішньобудинкових мереж КП «Харківводоканал»

В канализации образовался столб воды и она с кровли не сходит. Через какие-то микротрещины в кровли, через неплотные соединения в ливневой канализации в трубопроводе выливалось в подъезды и в квартиры жителей.

У “Харківводоканалі” додають: щодня на підприємство надходить більше сотні звернень від людей з проханням усунути аварії на внутрішньобудинкових системах зливової каналізації.

Валерій Харлан, начальник управління з обслуговування внутрішньобудинкових мереж КП «Харківводоканал»

Труба забитая – прочищаем ее. Если выявляем ситуации, где нужно менять аварийные участки труб – мы их меняем. Техобслуживание ливневки в договоре не прописано – мы их не выполняем.

Наразі у місті з 8 ранку до 8 вечора працюють 9 бригад комунальників, які вирішують проблемні ситуації у будинках. Крім того, цілодобово задіяні 5 бригад центрально-аварійної служби “Харківводоканалу”.

Источник: objectiv.tv
Автор: Артем Листопад

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: ЖКХ, харьков

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович