15.07.2022 06:14
Просмотров: 765

HIMARS не тільки нищать ворожі склади, а й виграють інформаційну війну в росії

HIMARS не тільки нищать ворожі склади, а й виграють інформаційну війну в росії

Хоч би скільки пропагандисти рф розповідали, що HIMARS їх не лякають, та реальний стан справ говорить про інше. Центр стратегічних комунікацій розповідає, як росіяни забрехалися про американські РСЗВ.

● На початку червня путін заявляв, що HIMARS не допоможуть Україні, оскільки «вона вже мала аналогічні системи радянського та російського виробництва».

● Після цього російський наратив «підтримка Заходу лише затягує війну» поповнився «патріотичним»: «HIMARS нам не страшний».

● Коли з’ясувалося, що американська РСЗВ все-таки «страшна» для росіян, то вони взялися розганяти фейк про продаж установок. Та насправді, контроль за західною зроєю в України – у пріоритеті.

● У рф спалахнула справжня внутрішня інформаційна війна. Військові експерти заявили: «українська пропаганда робить з HIMARS «чудо-зброю», провокуючи паніку саме в російській блогосфері». ЗМІ запевнили своїх читачів, що «снаряди HIMARS не є складною ціллю для російської ППО і регулярно збиваються».

● А коли почалось регулярне знищення складів із боєприпасами, у москві негайно вигадали наратив про «варварські обстріли мирного населення». Але відео очевидців, а також супутникові знімки свідчать, що зброю захисники України застосовують для знищення саме військових об’єктів.

Та брехня пропагандистів стає щораз абсурднішою: «американський супутник завис над Новою Каховкою і вдавав, що його заклинило – для того, щоби коригувати удари HIMARS по складах боєприпасів».

Що ж, наступного разу чекаємо на новини про те, що американський супутник не просто імітував поломку двигуна, а й сам стріляв у спини російським солдатам із засідки.

Источник: https://t.me/spravdi/13169

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович