17.12.2022 08:48
Просмотров: 467

Маск забанив у Twitter відомих журналістів, які його критикували

Маск забанив у Twitter відомих журналістів, які його критикували

Новий власник Twitter, мільярдер Ілон Маск вирішив боротися з власною критикою. Цього разу він заблокував відомих журналістів, які негативно висвітлювали діяльність Маска.

Про це повідомляє CNN.

У четвер, 15 грудня, у соціальній мережі Twitter були заблоковані облікові записи кількох високопоставлених журналістів. Як пише видання, так Ілон Маск намагається використовувати свою владу у Twitter для боротьби з неугодними представниками ЗМІ.

Облікові записи Доні О'Саллівана з CNN, Райана Мака з The New York Times, Дрю Харвелла з The Washington Post та інших журналістів, які негативно висвітлювали діяльність Маска в останні тижні, були раптово призупинені назавжди. Також був заблокований акаунт незалежного журналіста Аарона Рупара.

Коли ця новина з'явилася в мережі, Ілон Маск написав, що до журналістів застосовуються ті самі правила про збір та розповсюдження особистої чи ідентифікаційної інформації. CNN стверджує, що це могло статися на тлі блокування акаунтів у соцмережі, які відстежували літаки американських мільярдерів та російських олігархів.

Блокування профілів відомих журналістів у Twitter — це не перший жест Маска, на фоні боротьби з критиками. Зовсім нещодавно Ілон Маск звільнив декількох працівників, які публічно його критикували.

Один зі звільнених працівників — Ерік Фронхефер. Він працював над застосунком Twitter для операційної системи Android. 13 листопада Фронхефер написав у соцмережі, що Маск "неправильно" розуміє технічну частину застосунку.

"Twitter дуже повільний на Android. Що ви зробили, щоб це виправити?", — відповів йому Ілон Маск.

Фронхефер написав, що Маску варто спілкуватися з ним приватно. Після цього Маск повідомив у Twitter, що Фронхефера звільнили.

Інший інженер, на ім'я Бен Лейб був звільнений через листування у тому самому твіті Маска. Обговорення також коштувало роботи інженерці Саші Соломон.

Джерело: novyny.live

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович