30.11.2020 07:30
Просмотров: 964

На мілітарі-вечірці у Петербурзі бізнесмена переїхали на смерть БТРом

На мілітарі-вечірці у Петербурзі бізнесмена переїхали на смерть БТРом

Організована російським молодіжним рухом "Червона зірка" вечірка з бронетехнікою коштувала життя 38-річному петербурзькому бізнесменові Андрію Кожевіну. За кермом БТРа, який його переїхав, сидів голова правління патріотичної організації Олександр Торопов

Це сталося 28 листопада. 29 листопада Торопов став фігурантом кримінальної справи за статтею 238 КК РФ (надання небезпечних послуг), передає Еспресо.TV з посиланням на пітерську інтернетгазету Фонтанка.ru.

За версією слідства, напередодні вдень Торопов, керуючи бронетранспортером в полі поблизу ​​Гатчинського шосе у Красносельскому районі, на смерть переїхав Кожевіна, який лежав на землі. Там за участю бронетехніки проходив приватний військово-спортивний захід. В мілітарі-стилі свій день народження відзначав підприємець Михайло Скоров. Загиблий доводиться йому зведеним братом.

"Офіційно "Червона зірка" займається історичними реконструкціями, і під ці заходи їй безоплатно передають військову техніку і зброю. Попутнь патріоти комерціалізують майно, проводячи приватні заходи на полігоні на Гатчинському шосе, 54. Неофіційна назва компанії-організатора - "Академія мілітарі". Договори з клієнтами укладає індивідуальний підприємець Олексій Кисельов. У договірних відносинах він є "прокладкою" для "Червоної зірки" - фактично послуги приватного характеру надає громадська організація", - пояснює видання.

За останні три роки "Червона зірка" відзначилася нештатним вибухом піротехніки на Марсовому полі, начиненою зброєю вантажівкою, підривом газетного комплексу, наїздом танка на людей на нелегальному фестивалі в Парку 300-річчя, а також обшуком у справі про незаконний обіг зброї й активним підживленням з держбюджету.

Источник: espreso.tv

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: дтп, россия

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович