09.04.2021 07:17
Просмотров: 588

Огляд терористичної активності та зон нестабільності у світі станом на 08.04.2021

Огляд терористичної активності та зон нестабільності у світі станом на 08.04.2021

Ісламська Республіка Афганістан

Під час спроби підірвати поліцейський пікап у Джелалабаді загинули щонайменше два мирних жителі та 15 поранено. Також зазнали поранень три офіцери поліції.

Сирійська Арабська Республіка

Бойовики угруповання «ІД» здійснили напад на мирних жителів у провінції Хама, внаслідок якого одна людина загинула, декілька отримали поранення, 11 взяті в заручники, 40 зникли без вісті.

Співробітники турецької поліції виявили і знешкодили саморобний вибуховий пристрій у місті Аазаз, закладений на узбіччі шляху.

Республіка Ірак

Безпілотний літальний апарат ВПС Туреччини здійснив розвідувальний політ у районі Метін на півночі Іраку. За результатами отриманих даних військова авіація Туреччини завдала удару по об'єктах РКК і знешкодила п’ятьох бойовиків.

На черговому раунді стратегічного діалогу делегації США і Іраку домовилися про те, що бойові підрозділи Сполучених Штатів Америки і коаліції можуть бути виведені з Іраку. Конкретні дати виводу військ будуть визначені пізніше під час технічних консультацій.

Федеративна Республіка Нігерія

Невідомі озброєні особи напали на населені пункти Кахурі і Дока у штаті Кадуна та вбили вісьмох людей і чотирьох поранили.

Республіка Мозамбік

Збройні сили Мозамбіку звільнили місто Палма від загонів бойовиків, які тероризували місцевих жителів останнім часом. Президент Мозамбіку

Ф. Ньюс закликав до консолідації суспільства для протистояння екстремістам.

Йорданське Хашимітське Королівство

Король Абдалла II ібн Хусейн заявив, що армія і сили безпеки придушили заколот, який готувався у королівстві на початковій стадії. У розкритій спецслужбами антиурядовій змові брали участь «як внутрішні, так і зовнішні сторони». Щодо долі принца Хамзибен Хусейна король зазначив, що «він знаходиться разом з родиною у своєму палаці».

М’янма

7 квітня військова хунта вбила п’ятьох протестувальників, декілька людей було поранено.

Источник: szru.gov.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: терроризм

Читайте ещё:

Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович