03.12.2019 08:00
Просмотров: 789

Оржель заявляет о политическом решении по смене руководства стратегических компаний, в том числе "Нафтогаза" и "Укрэнерго"

Оржель заявляет о политическом решении по смене руководства стратегических компаний, в том числе Нафтогаза и Укрэнерго

Министр энергетики и защиты окружающей среды Украины Алексей Оржель подтвердил планы Кабинета министров по смене руководства стратегических компаний, в том числе НАК "Нафтогаз Украины" и НЭК "Укрэнерго", и обновлению их наблюдательных советов.

"Принято политическое решение о смене руководства и начале конкурсов на все стратегические компании", - сказал он на пресс-конференции в Киев в понедельник.

При этом Оржель отметил, что действующие руководители при наличии желания смогут принять участие в соответствующих конкурсах.

Как сообщалось, Кабинет министров Украины распоряжением №1122-р от 27 ноября 2019 года уволил президента НАЭК "Энергоатом" Юрия Недашковского.

По словам Оржеля, новый руководитель "Энергоатома" будет человеком из атомной отрасли, пользующимся авторитетом.

Источник: elektrovesti.net

__________________

На изображении может находиться: 1 человек

Щодо «новин» цього дня.

Ну, як новин? З моменту призначення мене на посаду голови Нафтогазу я звик до регулярного процесу мого «знімання». Тому реагувати на подібні речі просто не бачу сенсу.

Особливо, коли знаходжусь у важливому відрядженні та обговорюю потенційне стратегічне партнерство з великими міжнародними гравцями нафтогазового ринку, які, на відміну на маловідомих переможців непрозорих конкурсів, проведених попереднім Міністром енергетики, хочуть співпрацювати саме з Нафтогазом. Бо наша команда довела свою здатність як бути надійним партнером, так і реалізовувати стратегічні ініціативи, дотримуючись принципів економічної доцільності та некорумпованості.

Тому працюємо далі: завершення анбандлінгу, проходження зими, старі та нові арбітражні процеси з Газпромом, застосування нового підходу до осовоєння покладів щільних колекторів (до 2019 року було декілька невдалих спроб), перехід від оцінки результатів видобутку за валом, до реальних комерційних обсягів, впровадження shared service centers та SAP, нові партнерства з лідерами ринку, запуск центру кібербезпеки, вихід на ринки ТКЕ, торгівлі нафтопродуктами та електроенергії, перехід на відносини «клієнт - надавач послуг» в питаннях буріння, ремонту та стимуляції свердловин тощо. І ще багато чого.

Слідкуйте за насправді цікавими новинами - їх завжди було багато, а буде ще більше. Як часто говорить один наш колега - «а нам своє робити».

ПС Я люблю своб роботу, хоч вона й вартувала мені багато, включно з втратою декількох друзів. І я вірю в успіх нашої команди, бо вона сильна і вже багато разів доводила свою здатність перемагати. В самих складних ситуаціях. І конкурсах. Навіть тих, на які нас не запрошували:)

Источник: facebook.com

Автор: Andriy Kobolyev

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: кабмин

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович