31.07.2018 00:06
Просмотров: 2276

Погром в Харківській міськраді: стали відомі організатори

Погром в Харківській міськраді: стали відомі організатори

Пройшло більше місяця, як стали відомі організатори бійки у Харківській міськраді 20 червня 2018 р. Коли небайдужі харків’яни згідно до Закону України «Про місцеве самоврядування» вирішили скористатися своїм правом відвідувати сесії міської ради і не дати змогу харківським баригам прокрутити ще одну оборудку, шлях їм перегородила група невідомих чоловіків, багато з яких мали на обличчі маски.

Як повідомляє Антикорупційний блок учасників АТО, керував цією бандою чоловік у світлому поло, який представився харківським активістом, що любить Кернеса. Під його керівництвом та із застосуванням спецзасобів «охоронці» били людей. Після бійки правоохоронці лише розводили руками, начебто, встановити особи злочинців не вдалося. Цим чоловіком виявився «харківський активіст» — Гінцар Валерій Леонідович, який був співзасновником співзасновником трьох охоронних агенств — ПП «Гайдамаки», ТОВ «Бекет» , ТОВ «Охоронне агентство «Практик». В останньому агентстві Гінцару належить 50% прав власності, а директор та власник решти прав — Прокопенко Роман Анатолійович, який є членом громадського об’єднання «Єдиний центр соціального реагування та охорони громадського порядку»). Керує цією громадською організацією директор КСП «Харківгорліфт» Олексій Топчій.

«​Ми проаналізували за допомогою системи електронних закупівель Prozorro тендери, в яких приймало участь охоронне агентство «Практик», з яких видно, що джерело міських видатків на закупівлю охоронних послуг окуповане наближеними до Геннадія Кернеса фірмами. Вони створюють формальну конкуренцію, в той час як пропозиції справжніх конкурентів відхиляються за різними приводами. Очевидно, організація тітушок для охорони міськради є повинністю Валерія Гінцара для збереження прихильності міських очільників. Кадри, яких Гінцар набрав до своєї команди, заслуговують окремої уваги. Крім дрібних кримінальників-заробітчан, що прийшли підробити на продажі Батьківщини і власної совісті, серед тітушок був помічений колишній боєць клубу «Оплот» Артем Шокало» — зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, що 20 червня активісти, які хотіли потрапити на сесію міськради натрапили на опір з боку муніципальної охорони та невідомих в масках. В результаті зіткнень було застосовано сльозогінний газ і димові шашки.

Источник: http://insidernews.info

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович