12.09.2019 06:30
Просмотров: 1060

Поліція намагається отримати доступ до документів щодо судових справ ПриватБанку проти колишніх власників

Поліція намагається отримати доступ до документів щодо судових справ ПриватБанку проти колишніх власників

Працівники поліції та прокуратури намагаються вилучити та отримати доступ до всіх документів ПриватБанку, пов'язаних з його юридичним захистом.

Про це повідомили у прес-службі ПриватБанку у коментарі hromadske.

У банку уточнили, що приводом обшуків поліції стала ухвала Жовтневого районного суду Дніпра щодо залучення рекрутингових компаній працівниками банку.

«Викликає стурбованість те, що під приводом нібито «незаконності» залучення рекрутингових компаній, районний відділ поліції, поліція області та прокуратура намагаються вилучити і отримати доступ до всіх документів, пов'язаними з юридичним захистом банку», — йдеться в офіційному коментарі ПриватБанку щодо обшуків.

У банку зазначають, що здійснюють свою діяльність відповідно до законодавства України та співпрацюють зі слідством та надають всі документи за рішеннями суду.

«Проведення оперативних заходів щодо примусового вилучення декількох документів з залученням невиправданої кількості спецназу поліції і невідомих осіб банк розцінює як тиск та перешкоджання нормальній роботі офісу», — повідомили у ПриватБанку.

Зазначимо, що наразі ПриватБанк провадить низку судових справ проти своїх колишніх власників Геннадія Боголюбова та Ігоря Коломойського. Зокрема, суди тривають в Англії та США.

Нагадаємо, що наприкінці серпня 2019 року у ПриватБанку заявили, що детективи НАБУ витребували у банку документацію про юристів банку, які захищають його інтереси у Високому суді Англії проти Коломойського. Згодом у НАБУ повідомили, що не вилучали документів банку.

11 вересня у ПриватБанку повідомили, що до їхнього головного офісу прибули невідомі озброєні люди. У поліції Дніпра hromadske повідомили, що проводять там обшуки.

Нагадаємо, Зеленському закидають зв’язки з Коломойським, зокрема Петро Порошенко після першого туру виборів президента заявив, що доля звела його з «маріонеткою Коломойського».

Олігарх і чинний президент відкидають неформальний вплив Коломойського, хоча останній і говорив, що на виборах він та глава МВС Арсен Аваков були у «фан-клубі Зеленського». Також олігарх говорив, що після перемоги Зеленського на виборах майже не спілкується з ним, але «морально підтримує».

Голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія, коли ще був кандидатом у депутати, заявляв, що Коломойський намагається побудувати окрему групу з мажоритарників.

Источник: hromadske.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович