23.11.2019 10:37
Просмотров: 779

Понад сто українців знаходяться у полоні російського агресора - Денісова

Понад сто українців знаходяться у полоні російського агресора - Денісова

У полоні на території Російської Федерації та тимчасово окупованого Криму досі знаходяться 115 громадян України .

Про це 22 листопада, заявила уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова на зустрічі з надзвичайним і повноважним послом Федеративної Республіки Німеччина в Україні Анкой Фельдгузе.

"Детально обговорили шляхи співпраці щодо звільнення 115 громадян України, що знаходяться у полоні на території РФ та тимчасово окупованого Криму." - йдеться у повідомленні.

Денісова підкреслила важливість даного питання та висловила надію, що ситуація зміниться після зустрічі в Нормандському форматі

"Сторони висловили сподівання, що після зустрічі в Нормандському форматі, де це питання є пріоритетним, процес взаємного звільнення буде пришвидшено." - заявила Денісова

Денісова підмітила інциденти, що трапляються за участі офіційних осіб Німеччини, які, незаконно відвідують тимчасово окуповані території окремих районів Донецької та Луганської областей та тимчасово окупованого Криму.

Зокрема нагадал про візит 16 жовтня депутата Берлінського ландтагу від партії "Альтернатива від Німеччини" Гунара Ліндемана на тимчасово окуповані території окремих районів Донецької та Луганської областей. Вказала на те, що такі дії можуть послабити позиції України та Німеччині у спільній боротьбі за повернення наших території та громадян.

Також були обговорені питання майбутньої співпраці та організації спільних проектів секретаріату Уповноваженого Верховної Ради з прав людини та посольства Федеративної Республіки Німеччини в Україні у сфері прав людини.

Источник: prm.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович