14.04.2018 07:38
Просмотров: 1108

Про результати ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності Комунальної установи «Харківський обласний центр молоді»

Про результати ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності Комунальної установи «Харківський обласний центр молоді»

Фахівцями Північно-східного офісу Держаудитслужби під час ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності Комунальної установи «Харківський обласний центр молоді» (далі – Центр молоді) за період з 01.01.2011 по 30.11.2017 встановлено порушень, що призвели до втрат, на загальну суму 117,7 тис. гривень.

Зокрема, необґрунтовані витрати бюджетних коштів на суму 39,8 тис. грн були допущені Центром молоді внаслідок використання у завищених обсягах коштів при проведенні розважальних заходів, а саме: на нагородження переможців і учасників заходів, оплату послуг з проживання і харчування, автотранспортні та інші послуги.

Поряд з цим, відшкодування витрат на відрядження при відсутності документального підтвердження вартості проживання та оригіналів проїзних документів, а також документів, які підтверджують зв'язок службових відряджень з основною діяльністю Центру молоді, призвело до необґрунтованих витрат в сумі 31,3 тис. гривень.

Крім того, за даними бухгалтерського обліку Центру молоді списано комп’ютерну та оргтехніку на загальну суму 16,7 тис. грн без складання відповідних актів на списання.

Також, необґрунтовані витрати в сумі 29,9 тис. грн є результатом зайвого використання бюджетних коштів на виплату заробітної плати, відпускних та зайвого перерахування єдиного соціального внеску.

Керівнику Центру молоді направлено попередження про неналежне виконання бюджетного законодавства та вимогу щодо повного усунення порушень.

Розпорядженням Північно – східного офісу Держаудитслужби Центру молоді зупинено операції з бюджетними коштами на рахунку, відкритому в органах Державної казначейської служби.

За недотримання законодавства з фінансових питань 2-х посадових осіб Центру молоді притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення ведення бухгалтерського обліку.

Про результати ревізії проінформовано Харківську місцеву прокуратуру № 1 та Управління Служби безпеки України в Харківській області.

Прес-служба Північно-східного офісу Держаудитслужби

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович