18.08.2019 06:32
Просмотров: 964

СБУ затримала ізраїльського "наркокороля", який втік під час екстрадиції до Ізраїлю

СБУ затримала ізраїльського наркокороля, який втік під час екстрадиції до Ізраїлю

Чоловіка виявили в Умані

СБУ затримала громадянина Ізраїлю Амоса Дов Сільвера, який скоїв втечу при проведенні екстрадиційних процедур. Про це повідомили в СБУ.

"Найближчим часом він буде екстрадований, відповідно до чинного законодавства. За сприяння Служби, Державним бюро розслідувань, під процесуальним керівництвом військової прокуратури затримано трьох співробітників СБУ, які підозрюються у допомозі втечі Сільвера з аеропорту "Бориспіль" під час екстрадиційних заходів", – йдеться у повідомленні, наданому агентству.

У свою чергу головний редактор Цензор.Net Юрій Бутусов зазначив, що наркоторговця знайшли аж в Умані.

"Наркоторговця Амоса Дов Сільвера о 9:00 затримала СБУ. Його знайшли в Умані, повідомляють джерела Цензор.НЕТ. Безпрецедентні за масштабами пошуки, які провела Служба безпеки, за участю низки інших правоохоронних і спеціальних органів, закінчилися. Візит Нетаньяху відбудеться за планом. Було б не весело – така НП викликала велике здивування ізраїльської сторони", – розповів він.

Як повідомляв 5.UA, засновника віртуальної мережі збуту наркотичних речовин Telegrass Амоса Дова Сільвера 16 серпня мали вислати з Києва до Тель-Авіва, після того як український суд відхилив його апеляцію та дозволив депортувати його на Батьківщину. Проте в аеропорту "Бориспіль" він зник з поля зору українських правоохоронців.

Источник: 5.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: сбу

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович