28.02.2023 06:44
Просмотров: 669

Щеплення від комунізму: США взялися за китайський політичний вірус

Щеплення від комунізму: США взялися за китайський політичний вірус

Світ якось не звернув уваги на повідомлення міненергетики США:  пандемія COVID-19 розгорілася через витік вірусу з біолабораторії Китаю. Якщо Сполучені Штати на рівні уряду визнають це розслідування доказовим, то більшість транснаціональних компаній та фізичних осіб світу  зможуть позиватися до Піднебесної на сотні трильйонів, а то й - квадрильйонів доларів. 

▶️ Розслідування міністерства енергетики зʼявилося у час  загострення взаємин США та Китаю:

● Країни остаточно зайняли антагоністичні позиції щодо майбутнього Путіна.

● КНР запустив серію аеростатів-розвідників над територією США і фактично вихваляється своїми успіхами в космічних озброєннях. 

● Пекін запропонував проросійський план завершення війни в України, а тепер - припускають аналітики - Китай збирається постачати зброю РФ через Білорусь. 

● Донедавна світ ставився до КНР, як Київ - до троєщинського ринку.  Чи Одеса - до 7 км, Харків - до «барабашки». Але тепер світова «барахолка» заявляє про намір змінити світовий порядок, і, очевидно, саме для цього червоний Сі збирається провідати бункерного у Москві. 

▶️ США налаштовані перевантажити ставлення світу до червоного Пекіну.

● Розвідувальна доповідь міненерго, підкріплена даними ФБР, і залишає можливості для маневру. Адже фахівці [поки що] не встановили, що вірус був результатом китайської програми біологічної зброї. При цьому помічник американського президента з нацбезпеки Джейк Салліван наголосив, що результати не є остаточними, співробітники розвідки все ще збирають інформацію про те, як саме виник COVID-19. Якщо знайдуть сліди програми, то КНР може очікувати геополітичний статус десь на рівні Північної Кореї. Але сліди можуть і не знайтися. Та й доповідь не складно відправити на додаткову перевірку.

● Водночас навіть нинішніх досліджень достатньо, аби накласти санкції на країну, обмеження на торгівлю та наплодили судових позовів. Для цього достатньо офіційно озвученої позиції Білого Дому про доказовість зібраних даних.

● Уже сьогодні хвацькі адвокати з США, Ізраїлю намагаються стягнути з китайського уряду трильйони доларів як відшкодування за збитки від вірусу. Але коли Uncle Sam зробить ці судові процеси мейнстрімом, уся зовнішньоекономічна діяльність червоного Китаю буде паралізована нечуваними юридичними переслідуваннями. 

● Apple, Google, інші мегагіганти переносять свої виробництва з КНР в Індію, Вʼєтнам, Малайзію. Уряд США заборонив технологічним велетням відкривати в Піднебесній нові потужності з виробництва чипів, а вже наявні - рекомендував поступово переносити в США.

Колись світ тримався на китах. Зараз - на китайцях. США та союзники взялися це змінити.  Не схоже, поки, щоб Піднебесна боялася цієї перспективи, але виходу іншого немає. 

Джерело: https://t.me/orestokratiia/676

Новости портала «Весь Харьков»


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович