24.07.2020 06:00
Просмотров: 744

Ситуация на востоке Украины від пресслужби ООС

Ситуация на востоке Украины від пресслужби ООС

Вечірнє зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил

23 липня незаконні збройні формування Російської Федерації 2 рази порушили режим припинення вогню.

Зокрема, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", противник на світанку відкривав вогонь у бік українських опорних пунктів поблизу Старогнатівки.

Ще один обстріл зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ". Неподалік Причепилівки збройні формування РФ вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

За поточну добу, внаслідок ворожих обстрілів, втрат у лавах Об’єднаних сил немає.

На ділянках розведення №1, №2 та № 3 обстрілів не зафіксовано.

Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою.

ПІДСУМКИ ЗА МИНУЛУ ДОБУ

22 липня збройні формування Російської Федерації 15 разів порушили режим припинення вогню. Противник здійснював обстріли по позиціях Об’єднаних сил з мінометів калібру 120 мм, гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Ворожу вогневу активність було зафіксовано неподалік 9 населених пунктів: Майорська, Мар’їнки, Лебединського, Хутору Вільний, Богданівки, Кримського, Водяного, Талаківки, Пищевика та Старогнатівки.

За минулу добу внаслідок ворожих обстрілів, чотири українських захисників отримали поранення.

22 липня представниками Національної поліції України зі складу Об'єднаних сил розкрито 1 умисне вбивство, 1 розбій, 1 грабіж, 5 крадіжок, 4 шахрайства 1 факт незаконного поводження зі зброєю та 12 фактів незаконного поводження з наркотиками. Крім того, виявлено 59 адміністративних правопорушень. Протягом доби підрозділами поліції зведених загонів перевірено 6 125 транспортний засіб та 4 634 особи. Також було затримано 6 осіб, яких підозрюють у причетності до збройних формувань Російської Федерації.

Через контрольний пункт в'їзду-виїзду «Станиця Луганська» на контрольовану Об’єднаними силами територію прибуло 719 осіб. В зворотному напрямку – 389 осіб. Через КПВВ «Мар’їнка» в обидва боки прослідувало по одній особі. КПВВ «Новотроїцьке» з вини окупантів не функціонувало.

Підрозділи Об’єднаних сил дотримуються умов припинення вогню та перебувають напоготові до адекватного реагування на будь-які підступні та провокаційні дії противника.

Слава Україні!

Ситуация на востоке Украины від пресслужби ООС

Источник: facebook.com / Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович